TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Meyvelerin aşkına

Yaz aylarının en sevilen yanlarından biri de; kıyafet çeşitliliğinin artışıdır.
Meyvelerin aşkına
Sultan Gedik - Özgürce dilediğiniz kıyafeti giyebilir, hem model hem de tasarım açısından birçok farklı seçenekle gardırobunuzu şenlendirebilirsiniz.

Ancak bu yaza damgasının vuran ve daha çok etrafta göreceğimiz tasarımlardan biriside; meyvelerin olduğu tişört, ayakkabı, takı, çanta, elbise ve daha birçok parçadır.

Bayanların yaz aylarının başlamasıyla raflarda yerini alan meyvelerin bulunduğu tasarımları tercih etmesi de çok geçmemiştir. Meyvelerin olduğu tasarımlarda en çok göze çarpanlardan biri de; ananasın bulunduğu tişörtlerdir. Tişörtlerin yanı sıra meyvelerin bulunduğu elbiseleri tercih edebilir, sıcak yaz aylarında tarzınıza canlı bir hava katabilirsiniz. Görünümü oldukça tatlı duran meyve tasarımlı parçalar ile düz kesim Jean üzerine farklı bir hava katabilir, ortamda farklı tasarımı ile dikkat çeken bir kombin yapabilirsiniz.



Ayrıca meyve desenli etekleri tercih ederek, düz renk bir tişört ile şık bir tarz ortaya çıkarabilirsiniz. Giyimin yanı sıra aksesuar olarak da meyve desenli çantalar ve takıları tercih edebilirsiniz. Ayrıca çilek ve kiraz aksesuarlı sandaletler ile sıcak yaz günlerinde tarzınıza taze bir hava katarak, ortamınızda şık bir görünüm sunabilirsiniz.

Meyve desenli tasarımlar ile günlük giyiminize farklı bir hava katarak; hem iş ortamında hem de dışarda modern bir tarz ortaya çıkarabilirsiniz. Bu yazın oldukça çok tercih edilen meyve desenli tasarımlarından sizde edinerek, gardırobunuzda da yaz havasının tazeliğini ortaya çıkarabilirsiniz.
Yorum Yazın