TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Renkli saçlarla yaza damganızı vurun!

Değişim ve farklılık her zaman modayı takip etmenin bir adım önünde durmayı gerektirir.
Renkli saçlarla yaza damganızı vurun!
Sultan Gedik - Tarzı ve stiliyle sürekli yenilik yapan kadınlar özellikle bu duruma çok daha kolay ayak uydurabiliyor.

Kadınların kendilerini kötü hissettikleri zaman saçlarıyla oynaması değişiklik yapması kendilerine ödül vererek motivasyon olmayı sağlıyor. İşte bu etkiler ile kadınlar her daim modada pek çok değişimi de ortaya çıkarıyor.

Bu sene kadınlarda çok farklı ve renkli saç stilleri değişim rüzgârlarını estiriyor. Renklilik derken pembe, çiğ sarı, yeşil ve mavi gibi renkleri kastediyoruz. Artık sıradanlığın ötesinde tamamen özgün saç stilleri ve renkleriyle her şekilde kendilerini gösterme fırsatı bulan kadınlar bunu hemen hayatlarına geçirebiliyor.

Saç renkleri arasında küllü gri renkler erkenden yaşlılık belirtilerine mi geçiyor dersiniz? Çok fazla tercih edilen bu renk oldukça revaçta ve dikkat çekiyor. Üstelik bu sene kısa saçlarda daha sıra dışı olmaya hazır olun!

Çiğ sarı ve kısacık kıvırcık saçlar!  Bu stile ne dersiniz? Oldukça rahat bir kullanım ama renk olarak kendine güvenenler bu stili kullanabilir gibi!



Kâkül modası yine gündemde! Üstelik küllü gri renklerde bu stiller oldukça hoş duruyor. Ancak düz saçlarda renk değişimi sürekli yenilenerek farklı renkleri de yaratabiliyor.

Saç stillerinde artık birkaç rengi bir arada da görmek mümkün! Sarı, kızıl, kahve, yukardan aşağı doğru helezoni olarak dağıtılarak kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra sarı, pembe, mavi ve yeşil gibi birçok rengi aynı saç üzerinde kombin etmek farklılığa merhaba demek!

Bu sene kırmızı renk uzun süpürge saçlar daha çok moda! Üstelik uçlarda sarı ve pembe tonları da kullanabilmek ve değişikliğe daha fazla özgünlük katmak mümkün!

Renkli saçlarda tam yenilik dedirtecek saçın yarısı mavi yarısı pembe uygulaması tam bir farklılık tarzı! Biraz absürt gibi dursa da özellikle gençler arasında oldukça yaygın olarak kullanılan saç renkleriyle ve stilleriyle gözler bayram edecek!
Yorum Yazın