TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Stil sahibi olmak

Kişinin kendine has giyim tarzıyla yaratmış olduğu en önemli tercih şekli; stil sahibi olmakla ortaya çıkar.
Stil sahibi olmak
Fatma Güler - Birçok açıdan farklı giyinen, kıyafetiyle ilgili olan birçok şeyi tercih eden kişiler stil sahibi olmaktan uzak sadece taklit etme ihtimaline sahiptir.

Genelde stil sahibi olan kadınların en önemli ortak özelliği; başkalarını kopyalamak diye bir şey söz konusu olamaz.

Çevresinde gördüğünü değil sadece kendisinin seçtiği giyim tarzıyla yola çıkmak; bir stil sahibi kadının yapacağı en önemli hareketlerdir. Stil sahibi kadınlar da marka takıntısı yoktur.

Sadece istediği mağazadan herhangi birinde kendilerine ait bir parça bulabilme imkanını yaratırlar. Çünkü stil sahibi kişi markayla değil harmanlamış olduğu kıyafetlerle bir bütün yaratmaya çalışır.

Ayrıca stil sahibi olan kadınlar mutlaka kendi beğenilerine göre giyinme şekli yaratırlar. Aksesuarlarından kıyafetine kadar birçok parçada nasıl bir kombin oluşturabileceğini bu şekilde ortaya koyabilirler.

Genelde cool bir görünüşe sahip olan stil sahibi kadınlar; her yerde kıyafet tarzlarıyla farklı bir şekilde yansımayı sağlayacak stillere sahip olurlar. Etiketler ile değil giymiş olduğu kıyafetlerle görünüşe önem vermeleri; onların tarzlarına en uygun olan durumdur.

Modanın kölesi olmadan kendi istekleri doğrultusunda yakışan trendler; onlar için zorlama olmaz ve ayrıca stil sahibi olmak için giyinmez kendi rahatı ve kendi iç dünyasını yansıttığı için giyim şekli ile ön plana çıkar.
Yorum Yazın