TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Trençkotlar yenilendi!

2017 Sonbaharının girmesiyle beraber vitrinler ve podyumlar yeni trençkotlarla yenilenerek sezonu açtı.
Trençkotlar yenilendi!
Sultan Gedik - Her sene sevilerek giyilen ve modası geçmeyen bu parçalar özellikle fiziksel açıdan kendine güvenene kadınların en çok tercih ettiği dış kıyafetler arasında!

Trençkotlarda bu sezon ağır renkler, çizgili ve desenli modelleri görebiliriz. Ama yine her sezon olduğu gibi kahve, bej tonlar daha ağırlıkta ve daha revaçta!

Uzun bileklere kadar olanların yanı sıra diz altı ve basen boyunda olanları da görmek mümkün! Trençkotların sadece sonbahar ve ilkbahar için giyilmesi bu mevsimlerde daha çok içerisine giyilen kıyafetlerin de seçimlerini kolaylaştırıyor. Ne kalın ne de ince iç kıyafet gerekiyor.

Yani çok üşütmeden sadece sizi Sonbaharın serinliğinden koruyacak trençkotları dilediğiniz kıyafetle tamamlayabilirsiniz.



Hem spor hem de klasik kıyafetlerle tamamlanması açısından oldukça büyük bir avantaj yaratıyor. Yeşil, sarı, kahve, siyah, bej, pudra ve daha birçok renk trençkot renk sınırı olmadan sizlere sunuluyor.

Trençkotların kumaşları daha çok keten olarak tasarımlanması ayrıca kırışmasını da engelliyor. Böylece her yere taşınması da kolay! Sonbaharın değişken havasında önemli bir kurtarıcı olacak olan trençkotlardan bir tanesi mutlaka gardırobunuzda yer almalı.

Elbiselerle dahi giyme kolaylığı olması ve altına bot ya da spor ayakkabıyla bile giyilebilme şansını da veriyor. Yani her açıdan sezonun montların yanı sıra en fazla tercih edilen parçalarından!
Yorum Yazın