TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Tül modası saltanatı

Tül modası yaz itibariyle tüm kıyafetlerde kullanılmaya başlayan ve sevilerek tutulan bir akım haline geldi.
Tül modası saltanatı
Deniz Burakcan Demir - Özellikle mini elbiselerin kamuflajında kullanılan desenli tüller birbirinden renkli ve şirin! Çiçek desenleri ve motifleriyle hayli çekici bir görünüm yaratan tüller uçarak geldi ve tam geldi.

Zarafeti yansıtan bir tarza imza atan tül modası sanırım saltanatı ele geçirdi. Sokak modasında bile rahatlıkla taşınabilen tüller; kıyafetlere ayrı bir dokunuş sağlayarak fırtına estirdi. Favori olmayı hak eden, üstünde minik işlemeler ve motiflerle farklılığı yansıtan tüllerin her kıyafette kullanılması ise bir ayrıcalık. Sade bir tişörtün üzerinde görebileceğiniz tüller mini penye bir elbise de dahi ne kadar fark yaratmış.

Abiye giymeyi sevmeyen ve sıra dışı olmak isteyenler için beyaz şort ve bustiyer üzerine uzun minik çiçek, yıldız ya da puan desenli tül kaftan oldukça fazla şıklık katarak bohem görünümü de sağlıyor.

Nostaljik havasıyla eski filmlerdeki zarif kadın havasını yansıtan tüller; sanırım kadınların şirinliğini de ortaya koyuyor. Yaramaz şirin bir kız çocuğu havasını taşırken aksesuar ve tamamlayıcı ayrıntılar ile farklılığın kadınsı özelliğini de ortaya çıkarıyor.



Tüllerde genelde en fazla hoşluk yaratan renkler, pudra, krem, beyaz, pembe ve mavi! Üstelik her renk üzerinde zıt renkli işlemeler ve desenlerde tülün estetik yönünü daha da bariz ortaya koyuyor. Mini elbiselerde kusursuzluğuna diyecek yok; bir desen tüle bu kadar mı yakışır! Ayrıca sade tülleri de aynı şekilde elbise ve diğer kıyafetlerde görebilirsiniz. Üstelik koyu ana renklerde kullanılan tasarımlar da hayli özel! Gerçekten favorim olan bu modayı ben çok tuttum siz ne dersiniz?
Yorum Yazın