TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Vakko Mare'den yaz stilleri

Özellikle ilkbahar ve yaz sezonuna hazır olan Vakko mayo tulum, kaftan, pareo,plaj elbiseleri, plaj terlikleri, aksesuar, çanta ve daha birçok koleksiyonları ile sahillerde iddialı olan stilini sürdürmek isteyenler için oldukça önemli bir adres olarak görülüyor.
Vakko Mare'den yaz stilleri
Fatma Güler - Özellikle mayolarda adını çok fazla duyuran Vakko'nun sahillerde kullanılmak üzere oluşturulmuş olduğu aksesuarlar ve sahil kıyafetleri ise bunların yanında daha da bir göz alıcı nitelikte bulunuyor.

Tatile çıkmadan öncesinde İhtiyacınız olan birçok şeyi bulabileceğiniz Vakko Mare’nin 2016 ilkbahar yaz sezonunda yer alan parçaları gece ve gündüz kolay bir şekilde kullanım sağlayabilecek  birçok çeşidi barındırıyor.

Özellikle oldukça seçkin koleksiyona sahip olan tasarımlarla mağazalarında dünya markalarının birçok çeşitlerini de bulabilmek mümkün olabilmekte!

Yaz için şimdiden hazırlıklara başlayanlar için önemli bir araştırma yapmak üzere uğranabilecek yer olan Vakko Mare de her açıdan değişik yeni stilleri bulmak oldukça kolay olacak.



Bikini, mayo ve sahil kıyafetlerinin birçok çeşidini barındıran Vakko Mare içerisinde daha bir çok markanın da aynı tarz koleksiyonları da yer almaktadır. Kesinlikle Vakko Mare’ye göz atmadan tatil planı yapmayın!

Özellikle kadınlar için tercih edilebilecek bu koleksiyondaki parçalar birçok açıdan göz dolduracak nitelikleri taşıyor.

Renklerin ve tasarımların göz alıcı olmasının yanı sıra rahatlığıyla da dikkati çeken Vakko modellerinde istediğiniz her tarzı bulabilmeniz mümkün!

 
Yorum Yazın