TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Vücuda göre mayo ve bikini seçimi

Plajlarda boy gösterirken daha alımlı ve hoş görünmek sizin elinizde!
Deniz Burakcan Demir - Vücut tipine göre bikini ve mayo seçerek daha etkileyici ve dikkat çekici görünmek mümkün. Fazlalık ya da eksiklerinizin olması sizin plajlarda kendinizi sevmenize ve etkileyici olmanıza engel değil. Sadece kendinizi tanımanız ve püf noktalarınızı görerek seçim yapmanız gerekiyor.

Göğüsleriniz iri ve mayo giyiyorsunuz. Çünkü rahat değilsiniz ve kapatmanız gerekiyor. Hiç de değil! İri göğüslerin daha hoş görünmesini sağlayan kalın askılı ve şortla tamamlanmış bikini modelleri, ideal bir seçim olacaktır. Koyu renk üst ve açık renk alt kullanmanız şartıyla. Üstelik rahatlığı da beraberinde sunarak!


Küçük göğüslere sahipsiniz ve giydiğiniz bikini de kendinizi mutsuz hissettiniz. Dolgulu üçgen bikini modelleri sizin için seçilmiş. Ayrıca renklerde oldukça özgürsünüz ama koyu renkler hariç tabi ki!


Kısa boylu ve biraz dolgun olan kişiler için ideal olan tek renk mayolar ve inceltici modeller. Son zamanlarda mayoların inceltici özellikleri bu konuda sorun yaşayanlara şans veriyor. Koyu renkler daha fazla tercih edilebilir. Bu şekilde daha ince ve uzun boylu görünebilmeniz mümkün.

Dar kalçalara sahip olanlar için en ideal seçim olarak ünlülerin dahi çok fazla tercih ettiği model; yüksek belli renkli bikiniler. Kalçaların daha dolgun ve dik görünmesini sağlıyor. Üstelik desenli olanlarını da tercih edebilirsiniz.


Bacakların daha uzun görünmesini sağlayacak hileyi yandan bağlamalı bikini modelleri sağlıyor. Üstelik tek renk olması ise uzun boylu görünüm katıyor.


Dar ve zayıf omuzlar için en ideal bikini ya da mayo modeli olarak straplez tasarımlar seçenekler arasında yer alıyor. Üstelik farklı renk ve desende bulunan tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Mayo ve bikinilerinizin üzerine pareo, şort ya da elbise modellerini seçerken de tipinize yakışanı bulmak zor değil. Daha çok boy ve vücut tipini ortaya çıkaracak seçimler yapabilirsiniz.
Yorum Yazın