TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Otomobil

Ultra lüks otomobil; Lykan Hypersport

Beyrut menşeili otomobil üreticisi W Motors, 2013 yılının sonlarına doğru Katar Otomobil Fuarı’nda yeni aracı Lykan Hypersport’u duyurmuştu.
Ultra lüks otomobil; Lykan Hypersport
Dünyanın en pahalı spor otomobili ve üst düzey özelliklere sahip olmasıyla dikkat çeken Lykan Hypersport, ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri’nde üretilen ilk spor otomobil olarak önemli bir yere sahip denilebilir.

Sadece yedi tane üretilen Lykan Hypersport, çift turbo beslemeli 6 silindirlik motoru 750 beygir gücüne erişebiliyor. 0-100 km/s’ye 2.8 saniyede çıkan Lykan Hypersport’un maksimum hızı ise 370 km/s olarka belirtiliyor.

Lykan Hypersport’un normal LCD ekran yerine Sanal holografik ekranının bulunması da bir diğer dikkat çekici özelliklerin başında geliyor. Özelliklerinin yanı sıra üretiminde kullanılan materyaller ile lükslüğüe lüks katan araçın ön farları elmas ile kaplı. Ayrıca otomobilin koltuklarında altın iplikten dikişler kullanılmış durumda.

Aracın fotoğraflarına gelmeden önce tabii ki sizin de merak ettiğiniz soru bu aracaın fiyatının ne kadar olduğu yönündedir. Hemen cevaplayalım dünyada sadece yedi kişinin sahip olabileceği bu otomobilin fiyatı 3.4 milyon dolar.
Yorum Yazın