TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Otomobil

Wowwo ile Türkiye'de bir ilk

Henüz araç sahibi olmayanlar için 'Avrupa'nın 2.el araç devi Wowwo'dan süper teklif.
Wowwo ile Türkiye'de bir ilk


Yeşil Holding 
bünyesinde olan 'Avrupa'nın 2.el araç devi Wowwo' araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. Wowwo'nun eşsiz dünyasına katılanlar için, araç sahibi olmak çok kolay. 

Banka kredisi, kefil olmadan sadece senetle üstelik, 9.000 TL'den başlayan peşinat ve 600 TL'den başlayan taksitlerle herkes araç sahibi olabiliyor.

Wowwo 6000'den fazla araç alternatifi ile kefil ve banka kredisi olmadan araç sahibi olma imkanı sunan Avrupa'nın 2.el araç devi Wowwo, '1 arkadaşını getir, 1 taksidini silelim' kampanyasıyla müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Wowwo ile araç sahibi olmayan kalmayacak.



Banka kredisine göre avantajları neler?
1. 
Banka kredi skorunuza bakılmadan onaylanıyorsunuz.
2. Araç almaya gittiğinizde "bana banka kredisi çıkar mı?" endişeniz olmuyor, kendinizden ve alım gücünüzden eminsiniz. Dolayısı ile araç pazarlığında eliniz güçlü oluyor. 900' den fazla üye galerimizde bu gücünüzü fiyat avantajına çevirebiliyorsunuz.
3. Banka krediniz bloke olmuyor, ileride bir kredi ihtiyacınız olduğunda bankadan kredi çekebiliyorsunuz.
4. Aracı aldınız, 1 yıl sonra satmak veya değiştirmek istediğinizde geri ödemede, Wowwo vade farkı indirimi uyguluyor ana para borcunuzu indirimli olarak kapatabiliyorsunuz. Banka kredisinde önden ödediklerinizin çoğu faiz gideri olduğu için, ana para borcunuz azalmıyor ve ödemiş olduğunuz bedellerin çoğu faize gidiyor. Ayrıca bankalar erken kapama ile ilgili herhangi bir faiz indirimi de uygulamıyor.
5. Aracınızı satmak isterseniz, önce banka kredisini kapatmak, bankanın rehinini kaldırmak ve sonrasında aracın devrini yapmanız gerektiği için aracınızı satmanız zorlaşıyor ve banka kredisi bitene kadar kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Wowwo’ da ise aracınızı satmanız çok kolay, aracınızı satın alacak kişi ile beraber Wowwo’ ya gelmeniz yeterli.
6. Dilerseniz aracınızı istediğiniz zaman Wowwo ‘ya geri satabiliyorsunuz. Kalan senet borcunuzu bu şekilde ve indirimli olarak kapatıp, üstünü nakit alabiliyorsunuz.
7. Dilerseniz, senet ödemeleriniz devam ederken Wowwo ‘dan yeni bir araç ile takas edebiliyorsunuz.
8. Yönlendirdiginiz her müşteri için 1000 TL' lik senet ödemeniz, SİL-TAKSİT sistemi ile siliniyor. SİL TAKSİT çok kolay, Wowwo’ yu dostlarınıza tavsiye etmeniz yeterli.
9. Wowwo, aracınızın kasko bedelini senet ödemelerinize ilave etme kolaylığı sağlar.



İLANDIR
Yorum Yazın