TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada bakla görmek ne demek ?

Mevsiminde görülen yeşil bakla elbise, yiyecek ve temiz olan her şeydir. Mevsimi dışında görülen ya da yenen yeşil bakla üzüntü ve kedere, Kuru bakla artarak çoğalan mala, sevinç ve bolluğa delalet eder. Bakla satıcısı kem sözlü insanla tabir edilir.
Rüyada bakla görmek ne demek ?
Kuru bakla sakin ve huzurlu bir hayat yaşayacağınıza işarettir. Üzüntü ve sıkıntı çekeceğinize işarettir. Baklacı kötü sözler duyacağınız anlamına gelir. Bakla yemek ticari durumunuzun sarsılacağına işarettir.

Mevsiminde bakla aldığını gören kimsenin parasında hatırı sayılır bir artış olur. Mevsimsiz alınan bakla ise hileli para gelecek demektir. Baklayı satan ise bir malını kaybeder.

Rüyada bakla görmek düsmanliga, bir rivayete göre hüzne delalet eder. Ebu Sait El-Vaiz diyor ki: Rüyada bakla görmek, tazesi gama, kurusu sevince isarettir. Bazilarina göre ise, taze veya kuru bakla yemek kitliga ve geçim zorluguna delalet eder. Rüyada kuru bakla görmek iyi degildir. Baklayi pismis veya çig olarak yedigini gören, kedere ve sikintiya ugrar. Bazilarina göre: bakla yemek aptalliga isarettir. Rüyasinda haslanmis bakla yedigini gören, aptal olur, hafizasini yitirir. Bir baska rivayete görede: Görülen bakla yas ise, üzüntü ve kedere, kuru ise, sevinç ve bolluga, büyüyüp gelisen mala isaret eder. Yesil baklalar rizka, giyecege ve temizlige isaret eder.
Yorum Yazın