TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada boy görmek ne demek ?

Boyun aşarı derecede uzaması ecelin yaklaşmasına, normal olarak uzaması arzu edilen şeye nail olmaya, boyun kısalması zillete ve sıkıntıya düşmeye delalet eder.
Rüyada boy görmek ne demek ?
Rüyada boyunun uzadigini gören hasta olur. Boyunun kisaldigini görmek, rizk darligina isarettir. Rüyada bir kisi ile boy ölçüstügünü gören bir sinava girer. Bu ölçüde kendi boyu, ölçüstügü kimsenin boyundan uzunsa sinavi kazanir; boyunun olanindan çok uzun göklere dogru çikarcasina uzadigini görenin ömrü uzun olur. Boyunun cücelerden daha kisa oldugunu görenin eceli yaklasmistir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada boyunun uzun oldugunu görmek, fitneye bazen bencillik, kuvvet, kudret ve zenginlikle iftihar etmeye isaret eder. Uzun olan boyun kisa görünmesinde hayir yoktur. Çünkü bu rüya, sahibinin itibardan düsmesine veya ecelinin yaklasmasina isaret eder. Bir kimse rüyada boyunun haddinden fazla uzadigini görse, o kimsenin göge dogru yaklasmasindan dolayi ecelinin yakinligina veya rütbe ve makamindan düsmesine isaret eder. Memur olan bir kimse boyunun kisa oldugunu görse memuriyetten alinir veya istedigi seye kavusmasinin mümkün olmadigina isaret eder.

Rüyada görülen boy kisalmasi, muhakemede veya münakasa yapmaktan aciz kalmaga isaret eder. Boyun küçülmesi, savas ve düsmanlikta perisanlik ve zillete isaret eder. Rüyada görülen boy uzunlugu, memuriyet talebinde bulunan kimse için istek ve arzusuna kavusmasina isaret eder.
Yorum Yazın