TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada karafatma görmek

Rüyada karafatma görmek, can sıkıcı olaylar yaşanmasına, moral bozukluğuna, işlerin bozulmasına ve rüya sahibinin zor durumda kalmasına işaret eder.
Rüyada karafatma görmek
Rüyasında karafatma gören kişinin kafasına kötülük yerleşecek ve rüya sahibinin içindeki şeytan bu kötülüğü gerçekleştirmesi için ha bire onu dürtecek ve rahat bırakmayacak demektir. Rüyada karafatma gören kişinin gönlüne fesat düşer ve üç kâğıda başvurarak bir işini gerçekleştirir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin çevresi ile tabir edilir. Rüya sahibinin çevresinde kendisine diken gibi batan, her işinde ayağına dolanan ve bu nedenle pek çok kısmetini kaçırmasına neden olan bazı kimseler var demektir. Bu kişilerin varlığı rüya sahibi için büyük bir talihsizliktir.

Rüyada Karafatma Öldürmek: Rüya sahibinin hayatındaki tüm engellerden ve onu mutsuz eden kişilerden kurtulacağı anlamına gelir. Rüya sahibi bu değişiklik sayesinde huzura kavuşacak, iş gücü rast gitmeye başlayacak ve şansı geri dönecek demektir.

Rüyada karafatma yemek rüya sahibinin hileli bir işten ekmek yemesine ve aşına haram karıştırmasına delalet eder. Rüya sahibi hanesine helal olmayan lokma sokacak ve bundan da hayır görmeyecektir.

Rüyada Hamam Böceği Görmek: Yaptıkları ile konuştukları tutmayan kişilere işaret eder. Bu kişiler tutarsız davranışları nedeni ile rüya sahibi için bazen iyi şeyler söylerler bazen de hiç olmayacak, deli saçması ve gerçekliği bulunmayan laflar konuşurlar. Bu kişiler rüya sahibinin sadece sinirini bozduklarıyla kalır daha öteye gidemezler.

Rüyada Hamam Böceği Ezmek: Rüya sahibinin miskinliğinden, tembelliğinden ve yaşayan ölü gibi gezen halinden kurtulmasına, eski enerjisine, neşesine ve gücüne yeniden kavuşmasına işaret eder. Rüya sahibi pozitif enerjisi ve düşünceleri sayesinde hayırlı kişilerle bir araya gelecek ve onlar sayesinde fayda bulacak demektir.
 
Yorum Yazın