TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Rüya Tabirleri

Rüyada karatavuk görmek

Rüyada karatavuk görmek, rüyayı gören kişinin hayatında heyecan verici gelişmeler olacağına ve yeni başlangıçlar yaşanacağına tabir edilir.
Rüyada karatavuk görmek
Rüya sahibinin isteklerine ve arzularına kavuşacağı, daha önce hiç tatmadığı duyguları tadacağı ve hiç bilmediği mutlulukları yaşayacağı anlamına gelir. Sevinç gözyaşı dökmeye, hayallerini gerçekleştirmeye, gerçek huzuru bulmaya yorulur ve rüya sahibini güzel günler bekliyor demektir.

Rüyada Karatavuk Kuşu Görmek: Rüyayı gören kişinin hane içinde yaşanacak ortak bir sevince alamet eder. Rüya sahibinin aile bireylerini çok mutlu edecek ve evini adeta bir bayram yerine çevirecek kadar müjdeli ve makbul bir haber alacağına ya da böyle bir olay yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Karatavuk Avlamak: Rüyayı gören kişinin kısmet alacağı anlamına gelir. Rüya sahibini başarıya götürecek, önündeki engelleri kaldıracak, rahata, konfora, lükse, bolluğa ve berekete kavuşturacak yollara ulaşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet edilir.

Rüyada Sarı Tavuk Görmek: Rüyayı gören kişinin refah düzeyinin yükseleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibinin Allah’ın kendisine sunduğu lütuflar sayesinde şükredeceği ve gülen yüzünün hiç solmayacağı bir hayatı olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Beyaz Tavuk Görmek: Rüyayı gören kişinin mutlu mesut yaşayacağı ve iyi geçim halinde kalacağı bir ailesi olacağı, hane içindeki saadetin ve huzurun işindeki başarısına yansıyacağı, bu sayede kurulu bir düzen, sabit gelir ve sağlam bir makam elde edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Uçan Tavuk Görmek: Rüyayı gören kişinin toplumda herkes tarafından alkışlanacağı ve takdir edeceği işler yapacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine ve ismi herkes tarafından bilinecek ve duyulacak kadar da meşhur olacağına tabir edilir.
 
Yorum Yazın