TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Rüya Tabirleri

Rüyada karlı dağ görmek

Rüyada karlı dağ görmek, rüyayı gören kişinin gözünü en yüksek, en zorlu ve herkesin kolay kolay ulaşamayacağı yerlere dikeceğine ve bu uğurda çok mücadele edeceğine işaret eder.
Rüyada karlı dağ görmek
Rüya sahibinin amacına ulaşacağı işlere gireceğine ve bu işlerde alacağı üstün başarılar ve büyük zaferler sayesinde en üst noktalara geleceğine ve hedeflerine ulaşacağına tabir edilir.

Rüyada Karlı Dağa Tırmanmak: Rüyayı gören kişinin tüm zorluklarla baş edecek gücü, inancı, kudreti ve hikmeti kendinde bulacağı anlamına gelir. Cesur, azimli, çalışkan ve mücadeleci bir kimseye ve onun yaşamı boyunca kazanacaklarına alamet eder.

Rüyada Karlı Dağda Yürümek: Cefa çekmeye, sıkıntılara karşı göğüs germeye, dayanmaya ve ayakta kalmaya çalışmaya rivayet edilir. Rüya sahibinin güçlüklere rağmen amacına ulaşmaktan vazgeçmeyeceğine ve başarı için çok ısrarcı olacağına delalet eder.

Rüyasında karlı dağdan indiğini gören kişi, umutlarını yitirerek hedeflerini, amaçlarını ve hayallerini terk edecek demektir. Rüya sahibi karşısına çıkan engeller nedeni ile korkuya kapılacak, cesareti kırılacak ve bu nedenle planlarından da vazgeçecektir diye kabul edilir.

Rüyada dağlarda kar görmek, rüyayı göre kişinin maddi anlamda gücünü kaybetmesine neden olacak işler yapacağına ve zarar edeceğine işaret eder. Sorunlarla karşılaşmaya, borçlanmaya ve geçim derdine düşmeye işaret eder.

Rüyada mevsiminde görülen kar, şifa, kurtuluş ve hayır olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayatında güzel gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir. Fakat mevsimi dışında görülen kar iyi değildir ve şanssızlık olarak tabir edilir.

Rüyada Karla Oynamak: Ferahlamaya, esenliğe ve iyi günlere kavuşmaya, keyif içinde olmaya ve güzel duygular yaşamaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin mutlu olmasına vesile olacak olaylara yorulur.
 
Yorum Yazın