TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Sağlık

Siz sadece sağlığınızı düşünün gerisini Healdone halleder

Kurulduğu günden bu yana faaliyet gösterdiği her alanda en iyisini sunmaya çalışan Healdone, hastalarının sağlıklı ve mutlu olmaları için alanında uzman ekipleriyle farkını her fırsatta gözler önüne sermeyi başarır.
Siz sadece sağlığınızı düşünün gerisini Healdone halleder
Fiziksel görünümünüz ile ilgili arzu ettiğiniz sonuçlara ulaşmanız için yeni nesil teknolojik ekipmanlar kullanan Healdone, kişisel tercihleriniz için en ideal yöntemleri size sunar. Yetenekli ve uzman teknik ekibiyle birlikte kavuşmak istediğiniz görünüm için birçok farklı tedavi yöntemi uygulayan Healdone sayesinde sizlere sadece sağlığınızı düşünmek kalır.

Ulaşım, Planlama, Konaklama ve Bakım Sonrası Hizmet
Hastalarının istekleri doğrultusunda üstün hizmet sağlayarak başarılı tedavi sonuçları ve konfor sunan Healdone olanaklarıyla eşsiz bir hizmet elde edebilirsiniz. Fiziksel olarak istediğiniz sonuçlara ulaşmanız için birçok farklı alanda hizmet vermekte olan Healdone, görüşmeye başladığınız ilk günden tedavi sonrasındaki tüm süreçlere kadar ihtiyacınız olan her şeyi sizin için düzenler. Healdone’ın sunduğu hizmetlerden bazıları şu şekildedir:

Saç ekimi
●Diş estetiği
●Liposuction
Göğüs dikleştirme
●Rinoplasti
●Sleeve gastronomi
●Oftalmoloji

Yaptığınız ilk görüşmeden itibaren doktorunuzla sizin için en ideal olan sonuçlar konusunda birlikte karar verebilir ve tüm süreç boyunca kesintisiz ve kaliteli bir hizmet elde edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini her zaman öncelik olarak belirleyen Healdone, uzun yılların getirdiği tecrübesi ile birlikte her zaman farkını göstermeyi başarır. Tedavi sürecinin planlamasından operasyon sonrasındaki bakıma kadar her durumda Healdone sizin yanınızda! Tüm hastalarının daha sağlıklı bir gelecek ve estetik bir görünüm elde etmesini güvenilir koşullar ile sağlayan Healdone ile siz de beklentilerinizi kolayca karşılayabilirsiniz.
Bütün İhtiyaçlarınızla Healdone Yakından İlgilenir
Pek çok alanda hizmet vermekte olan Healdone, planlamadan operasyona, konaklamadan bakım sonrasına kadar her süreci sizin için organize eder. Arzu ettiğiniz tedavi ve operasyonlar için gerekli tüm planlamalarda uzman ekipler her zaman sizinle iletişim halinde olur. Bu sayede tedavinin daha etkili ve hızlı bir şekilde sonuçlanması sağlanır. Planlamanın her aşamasının titiz bir şekilde yapılması tedavi öncesinde ve sonrasında da size büyük kolaylık sağlar.

Healdone ile istediğiniz görünümlere kavuşmak için hangi şehirde olduğunuzun bir önemi yok! İstediğiniz tedavi ve operasyonun her aşamasında yanınızda olan Healdone, yapacağınız ziyaretlerde size ulaşım imkânı sağlar. Böylece Türkiye’nin her yerinden merkez noktalara kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Healdone’ın üstün hizmet anlayışı kapsamı sayesinde ulaşıma ek olarak konaklama problemini de dert etmenize gerek kalmaz. Tedavi sonrasında ihtiyaç duyduğunuz süre boyunca doktorların gözetimi altında konaklayabilirsiniz. Tedavi sürecinin planlamasında olduğu gibi sonrasında ihtiyaç duyacağınız bakım da Healdone tarafından karşılanır. Bakım sonrası elde edeceğiniz hizmet iyileşme sürecinin daha hızlı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olur.

Alanında yetkin ve tecrübeli kadrosuyla ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetlerin her aşamasında Healdone sizin yanınızda! Siz de istediğiniz tedavi ile alakalı aklınıza takılan sorular için uzmanların görüşlerinden yararlanarak dilediğiniz an yanıt bulabilirsiniz.


Sponsorlu İçerik
Yorum Yazın