TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Seyyah

Dicle Olcay’dan örnek proje

Sesi ve kendine has üslubu ile son dönemin dikkat çeken ismi Dicle Olcay, bu kez sesiyle değil girişimiyle alkış topladı.
Dicle Olcay’dan örnek proje
SEYYAH DERGİSİ NİSAN 2019 - Güçlü sesi ve özgün tarzıyla kamuoyunda büyük beğeni toplayan güzel sanatçı Dicle Olcay, bu kez sesiyle değil sosyal sorumluluk örneği davranışıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından Derya Ulu’ya seslenen ünlü şarkıcı, “Ben kök hücre bağışı yapan beş kişiyi sahnemde ağırladım. Derya, şimdi sıra sende.” diyerek Ulu’ya açık bir mesaj gönderdi. Sempatik sanatçı Olcay, bu çıkışıyla Kızılay’ın Kan ve Kök Hücre Bağışı Projesi’ne önemli bir destek sağlamış oldu. Belki de en önemlisi, hayranlarına net bir çağrıda bulundu. Başarılı sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerinden kök hücre bağışçısı olan ve bunu kendisine bildiren ilk beş kişiyi sahnesinde ağırlayacağınıda duyurdu.




“Önce kan verin, sonra gelin birlikte eğlenelim.” çağrısı ise kamuoyunda çok olumlu tepkiler aldı. Sesi ve sahne performansıyla olduğu kadar güzel fiziğiyle de ilgi çeken Dicle Olcay, bunun bir zincir halinde, sosyal medya tabiri ile “challenge” olarak bütün sanatçılar tarafından da yapılıp yayılmasını ve ilik bekleyen hastaların dertlerine deva bulmasını temenni etti. Sosyal medya hesabından Derya Ulu’ya seslenen şarkıcı, “Ben kök hücre bağışı yapan beş kişiyi sahnemde ağırladım. Derya, sıra sende.” diyerek hem Ulu’ya hem de diğer sanatçılara yardım sever bir mesaj gönderdi. Dicle Olcay’ı tebrik ediyor, bu davranışının sanat camiasına örnek olmasını diliyoruz.


Yorum Yazın