TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Seyyah

Dünyanın ilk yarı yarıya otel odası

Kelimenin tam anlamıyla ortadan ikiye bölünmüş ve yarısı süper maksimalist ve yarısı süper minimalist bir oda. Artık yatağın hangi tarafını istediğinize dair kavga etmek için geçerli bir sebebiniz var.
Dünyanın ilk yarı yarıya otel odası
SEYYAH DERGİSİ EKİM 2019 - Otel Odası Hotels.com ve The Curtain Hotel, Londra’da bu benzersiz süiti yaratmak için Katy Perry ve Mariah Carey’nin ikonik görünümlerinin aldığı beğenilerin arkasındaki “ekstra” stil dinamosu Johnny Wujek ve “çok şık” minimalist moda tutkunu Kaitlyn Ham ile iş birliği yaptı. İster cesur tropik desenleri isterseniz de keskin beyaz keteni seviyor olun, bu odada aradığınız tüm stiller bir arada. Sadece Hotels.com üzerinden rezerve edilebilen “So Extra So Chic”, dünyanın en havalı semtlerinden biri olan Londra Shoreditch’te yer alıyor.



Hayatı maksimumda yaşamıyorsanız..

Yakın zaman önce gerçekleştirilen araştırma, “sıradan ve olağan” olanın modasının geçtiğini ortaya koyuyor. Y-kuşağının ebeveynlerinden üç kat daha fazla şık görünmek istediği düşünüldüğünde, her şeyin ultra-bireysel olduğu söylenebilir. Ve bu ilgi seven Y-kuşağı, trende uymaktan veya trend belirleyici olmaktansa kendilerine has bir zarafeti tercih ediyor. Stil spektrumunun iki ucu olan minimalizm ve maksimalizm, tamamen bireysellik ve kendine göre en iyi hayatı yaşamakla ilgili. Yıllardır minimalizm yalınlığıyla ortalığı tabiri caizse yıkıp geçiyordu. Ama yeni güç olan maksimalizm tek bir mekânda birbiriyle çakışan stillerin, dokuların, desenlerin, çılgın baskıların ve renklerin bir araya gelmesine izin veriyor. Johnny Wujek’in otel odasındaki “Çok Ekstra”nın yarısı, birbiriyle çakışan desenler, renkli kat kat kilimler, sizi şaşı baktıracak duvar kağıtları ile bezenmiş ortamında altın süslemeler, maymun figürlü lambalar ve fosforlu bir mini bar içerecek şekilde tasarlandı. Bu makismal yarı, Kaitlyn Ham’in “Çok Şık olan” minimalist tarzını yansıtan, aralarında beyaz deri koltuk, özel üretim el çizimleri ve yumuşak tonlardaki dekor parçaları ile pelüş bir örtünün yer aldığı, temiz çizgiler ve minimalist tek renklerden oluşan bir zıtlık ile tamamlandı.



Minimalizm hala moda

Y-kuşağının sade ve şık olduğu için sevdiği minimalizm, aslına halen moda. Ancak spektrumun diğer ucunda, sürüden ayrılan stili seven Y-kuşağı, havalı ekstra, eğlenceli ve çılgın olarak tanımladıkları maksimalizme de hayran. Araştırmaya göre bu kuşağın önde gelen ünlü stil ikonlarının ise Rihanna, Beyonce, David Beckham ve Johnny Depp olduğu ortaya çıktı. Konu seyahat ve otel olduğunda da görüntü yine önemli. Otelin stili, Y-kuşağı için otelin bulunduğu destinasyondan veya kalacakları otelde hangi ücretsiz hizmetleri alabileceklerinden daha önemli. Süitin maksimal yarısını hazırlayan Johnny Wujek, oda konusunda şu yorumu yapıyor: “Odanın bana ait yarısının heyecan verici ve ekstra olduğu kadar, konforlu ve sıcak hissettirmesini de istedim. Stil, tamamen kendini ifade etmek demek ve açıkçası benim de ifade etmek istediğim çok şey var. Yani bu dünyada ‘sürüden ayrılırsan iyi olur’.”

Ferah ve rahatlatıcı

Odanın minimalist yarısının yaratıcısı olan Kaitlyn Ham’in yorumu ise şöyle: “Ferah ve rahatlatıcı hissettiren bir mekân yaratmak için yüzyıl ortasının modern tasarımdan ilham aldım. Tüm parçalar, kalite odağa alınarak, stilleri ve işlevleri için seçildi. Mekânın modern ve hafif hissedilmesi, ama yine de bir ev gibi sizi içine çekecek bir sıcaklığa sahip olması gerekir.” Hotels.com markası Kıdemli Direktörü ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) Genel Müdürü Liz Oakman, “İster gri tonları isterse de desen patlaması olsun, biz seyahat ederken bile kendi benzersiz stilleriyle sürüden ayrılmak isteyenleri seviyoruz. Hotels.com’da hep yeni şeyler deniyoruz. Çok Ekstra, Çok Şık süitiyle ise stil tutkunu gezginler, minimal ve maksimal spektrumun iki ucunu bir arada deneyimleyebiliyor. Artık tek yapmaları gereken yatağın hangi tarafında olacaklarını seçmek!” dedi. Hotels.com’a özel #ÇokEkstraÇokŞık (#SoExtraSoChic) otel odası, Londra’daki The Curtain Hotel’de sizi bekliyor. Bu çok özel oda, rezervasyona açık (doluluk durumuna göre).
Yorum Yazın