TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Seyyah

Nomia Boutique Hotel’den sanat şöleni

2. Int’l ArtFest, Nomia Boutique Hotel’de gerçekleştirildi.
Nomia Boutique Hotel’den sanat şöleni
SEYYAH DERGİSİ TEMMUZ 2019 - Organizasyona 8 farklı ülkeden 20’ye yakın sanatçı katıldı. Boutique Hotel’de gerçekleştirildi. Organizasyona 8 farklı ülkeden 20’ye yakın sanatçı katıldı.Ünlü sanatçıların eserlerini sergiledi. Sergi’de Almanya’dan gelen Akbar Behkalam, İtalya’dan Anita Monoscalco, Türkiye’den Assim Resuloğlu, Aslı Sinman Kutluay, Mehmet Sakızcı, Olcay Kahraman ve Sultan Sultanov, Hindistan’dan Avinder Chamaksahıb ve Madan Lal, Rusya’dan Elena Bobrava ve Oleg Derkunski, İsrail’den Rossi Roy, Makedonya’dan Viladimir Temkov, Azerbaycan’dan Vugar Ali eserlerine yer verdi. 2. Int’l ArtFest’te Hindistanlı sanatçı Madan şu açıklamayı yaptı: ‘’Ben Hindistan’dan Madan. Sanatçıyım. Nomia Hotel’e bu sanat festivali ve davetleri için teşekkür ederim. Bütün çevreden gelen sanatçılarla güzel bir deneyim, tecrübe yaşadık. Ben de burada çevre konularını işledim, boyadım. Bu benim tablom. Tabloyu bu ortamın büyüsü ile boyadım. Organizasyonu yapan Sinan beye ve Orhan beye memnuniyetimi belirtmek isterim ve Türk sanatçılara gösterdikleri sevgi ve ilgi için teşekkür ederim. Tabi ki de Nomia Hotel’e ve bu deneyimi yaşatan herkese teşekkür ederim. En iyi dileklerimi iletirim buraya, bu etkinliğe ve Türkiye’ye tekrar tekrar gelmek isterim. Türk insanlarını ve etkinliği çok sevdik.’’

Belek’te Rüya Gibi Bir Yaz
Selçuklu mimarisinin zengin mirasını, Akdeniz’in eşsiz mavisi ile bir araya getiren Kempinski Hotel The Dome Belek, yaza kapılarını açıyor.
Akdeniz’in eşsiz sahilleri ve doğanın göz kamaştıran güzelliği, Kempinski Hotel The Dome Belek’in kültürel estetiği ile bir araya gelerek unutulmaz anılar biriktirmek üzere yazı karşılıyor. 14 yıldan bu yana butik otel anlayışı ile misafirlerine ayrıcalıklı servisler sağlayan Kempinski Hotel The Dome Belek, görkemli yapısı ile de dikkat çekiyor. Avrupa kökenli hizmet anlayışını kültürel miras ile harmanlayan otelin ana giriş kapısı, Konya’da bulunan Eşrefoğlu Camii kapısının replikası olma özelliğini taşıyor. 704 yıldır ayakta kalan bu muhteşem Selçuklu mimarisinin izleri, otelin tüm alanlarında ve tasarımında önemli rol oynuyor ve ilhamını bu kültürel mirastan alıyor.



Kişiye Özel Doğallık
Kempinski Hotel The Dome Belek’te baştan aşağıya kişiye özel hizmet ve misafirperverlik anlayışı, mutfakta da devam ediyor. Gerek ana restoranında gerekse “a la carte” restoranlarında damak zevkine düşkün olan konuklar için birbirinden lezzetli seçkin yemeklerin yapımında özellikle doğal ve katkı maddesiz ürünlerin kullanılmasına dikkat ediliyor. 2019 Mayıs ayında tamamıyla yenilenen huzur verici golf sahası manzaralı villalarda gözlerden uzak royal konaklama ayrıcalıkları yaşarken, iskelede bulunan cabanalarda gün batımına karşı yudumlayacağınız içeceğiniz ile Akdeniz’in ferahlatıcı rüzgârını iliklerinizde hissedeceksiniz.



Eğlenceli ve Dingin
Ayrıcalıklı tasarım anlayışını kapılarının ardında da devam ettiren otelde, lobi mobilyalarının tamamını vintage FENDI CASA dizaynı ile göz dolduruyor. Merkezi lokasyonuyla bölgedeki eğlence parklarına, rafting merkezlerine, ören yerlerine ve havaalanına yakınlığı ile dikkat çeken Kempinski Hotel The Dome Belek, sevdiklerinizle biriktireceğiniz yepyeni anılar ve unutulmaz deneyimlere ev sahibi olmaya hazırlanıyor. Ünlü oteller zinciri, Belek’te “eğlenceli ve dingin...”, “lezzetli ve canlı...” “mavi ve yeşil...” sloganlarını kullanıyor. Kempinski Hotel The Dome Belek, Akdeniz’in her tonunu bünyesinde buluşturarak sizlere benzersiz bir deneyim sunmak için kapılarını yaza “merhaba” diyerek açıyor.

Yorum Yazın