TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Seyyah

Sapanca’da bahar detoksu

Sapanca’nın zengin doğası içerisinde konumlanan NG Sapanca, doğanın ortasında vücudunu ve ruhunu tazelemek isteyenler için özel “Konaklamalı Spa Paketleri” sunuyor.
Sapanca’da bahar detoksu
SEYYAH DERGİSİ NİSAN 2017 - Şehir karmaşasından uzaklaşmak ve NG Sapanca’nın iki yıl üstüste aldığı Luxury Resort Spa ödüllü Aliva Spa’sının tadını çıkarmak isteyen konuklar, her zevke göre hazırlanan konaklamalı spa paketleriyle eşsiz bir tatil deneyimi yaşıyor.
Cilt ve vücut bakımından Türk hamamı terapisine, rahatlatan masajlardan arındırıcı detoks seanslarına, hidroterapiden aromaterapiye kadar her ihtiyaca uygun seçeneklerle hazırlanan “Konaklamalı Spa Paketleri”, konukların ruhlarını ve bedenlerini dinlendirmenin ve yaza hazırlanmanın en güzel yolunu sunuyor.



Özel bakım kürleri

Baharın gelişini kutlayan NG Sapanca Wellness & Convention, ödüllü Spa’sı Aliva Spa’da uzman terapistler tarafından birbirinden farklı ve orijinal masaj teknikleri uygulanıyor. Vücudu rahatlatan Uzak Doğu, ayuverdik ve Aliva Spa’ya özel masaj kürleriyle beraber sıra dışı bir deneyime davet ediyor. Ailenizle, eşinizle veya tek… NG Sapanca Aliva Spa herkesin aradığı mutluluk ve huzuru bulması için, masaj terapilerinden, “iyi yaşam” şifrelerini konuklarıyla paylaşıyor. Konaklamalı spa paketlerinin yanı sıra bakım hizmetleriyle de dikkatleri çeken NG Sapanca, İstanbul’a yakın konumu sayesinde de konuklarının ilk tercihi oluyor. Otel, nisan ayının özel uygulamaları olan Bali mandara dört el masajı, anti selülit masajı ile Japon hanakasumi bakımı ile doğada baş başa kalıp, tazelenmek isteyenleri cezbediyor. Keyif havuzu, Türk hamamı, rasül kabini, bio sauna, Fin saunası, aromaterapi, kromaterapi buhar odası, macera duşları, kar çeşmesi ve tepideryum dinlenme odası ise Spa’da sunulan hizmetler arasında bulunuyor.
NG Sapanca Wellness & Convention Dünyanın en prestijli turizm ödüllerinden World Luxury Hotel Awards - Spa Yarışması’nda dünya kategorisinde Türkiye’den ödüle layık görülen tek otel olma ünvanını kazandı.



Türkiye'de tek

NG Hotels bünyesinde bulunan NG Sapanca Wellness & Convention, grubun ilk 5 yıldızlı oteli olup 2008 yılında açıldı. NG Hotels, burada sunduğu üstün hizmet kalitesi,donanımlı personeli ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla Türkiye’de sekiz farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı ilk otel konumuna ulaştı. NG Sapanca, aynı zamanda ulusal ve uluslararası pek çok ödülün de sahibi. Son olarak dünyanın en prestijli turizm ödüllerinden World Luxury Hotel Awards Spa Yarışması’nda dünya kategorisinde Türkiye’den ödüle layık görülen tek otel olma ünvanını kazandı.

Yorum Yazın