TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

İş insanı Barış Çelenk ve beraberindekiler CHP'ye toplu katılım sağladı

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler öncesi CHP’ye katılımlar devam ediyor. Van’da 30 kişi toplu olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı.
İş insanı Barış Çelenk ve beraberindekiler CHP'ye toplu katılım sağladı
14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerine 2 aylık gibi kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılımlar da her geçen gün artıyor.

Aralarında genç insanı Barış Çelenk’in de bulunduğu 30 kişi CHP Van İl Başkanlığı’na gelerek rozet taktı ve partiye katıldı. Parti il binasında gerçekleşen törene İl Başkanı Hakan İlvan’ın yanı sıra Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcıları Sulahattin Aladağ ve Kenan Aydınlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Türkoğlu, Gençlik Kolları Başkanı İskender Öner ile çok sayıda partili katıldı. Genç iş insanı Barış Çelenk’e rozetini il başkanı Hakan İlvan taktı.

 “ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR”
CHP Van İl Başkan Hakan İlvan, tüm ülkede olduğu gibi Van’da da CHP’ye katılımların her geçen gün arttığını, bu durumun kendilerini motive ettiğini söyledi. İlvan, “Bugün yine şehrimizin çok kıymetli ailelerinden olan Çelenk ailesi 30 kişi ile partimize üye oldu. Çok mutluyuz. Bizi mutlu eden en önemli husus ise genç kardeşlerimizin partimize üye olması, teveccüh göstermesidir. Barış kardeşimizde çok genç yaşına rağmen beraberindeki hemşerilerimizle geldi kapımızı çaldı. Partiye hizmet etmek istediğini söyledi ve rozetini taktı. Çok mutlu olduk. Çalışmalarımız çok yoğun şekilde sürüyor. Millet ittifakının adayı yani Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin ilan edilmesiyle halkımız daha da morallendi. Değişim ve dönüşüme olan inancı arttı. CHP’nin Van’dan vekil çıkaracağından kimsenin şüphesi olmasın. Yurttaşların hak, hukuk, adalet ve ekonomi ile ilgili yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. İnşallah 15 Mayıs sabahında Türkiye daha demokratik, daha özgür bir ülkeye uyanacak” dedi.

“ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNACAĞIM”
Genç iş insanı Barış Çelenk de CHP’ye katılım sağladığı için mutlu olduğunu ifade ederek, “CHP’nin politikalarını, tutumunu, gençlere olan bakışını çok beğeniyorum. Bende partide aktif yer almak istedim. Bunu aileme söyledim. Sağ olsunlar onlar da her şartta ve koşulda yanımda durdular, arkamda oldular. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemlerinden çok etkilendim. Hak, hukuk ile söylemlerini keza gençlerle ilgili söylemlerini çok önemsiyorum. Gençler aslında her şeyi görüyor. Her şeye hakim. Onlarda hayat standartlarının yükselmesini istiyor. Kafe sektöründe, nakliye ve turizm sektöründe işlerimiz var. Bu sektörlerdeki arkadaşlarımla, genç arkadaşlarımla da konuşunca onlarda değişim ve dönüşümden yana olduklarını söylüyor. Yani CHP’ye büyük bir teveccühleri var. Bugün katılım yaptık. Nasip olursa ileriki günlerde genel merkezimize gidip Van milletvekili aday adaylığı başvurusunda da bulunacağım. Bugün burada başta il başkanımız Sayın Hakan İlvan olmak üzere bütün partili yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten beklediğimden çok fazla bir ilgi ve alakayla karşılaştım. Şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Yorum Yazın