TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Teknoloji

İPhone 11 tanıtımı saat kaçta, nereden yapılacak?

Teknoloji tutkunlarının çok uzun bir zamandır bekledikleri o gün nihayet geldi. Apple, bugün yeni iPhone modellerini duyuracak.
İPhone 11 tanıtımı saat kaçta, nereden yapılacak?
Ebru Karakülleoğlu -

Bugüne kadar hakkında sayısız söylentinin ortaya çıktığı yeni Apple'ın göz bebeği IPhone 11'in ne zaman çıkacağı ve özellikleri belli oldu.

Apple firması, bu sefer yapacağı tanıtımda bir değişikliğe gitti. IPhone 11 modellerinin tanıtımı, ilk defa Youtube üzerinden gerçekleştirilecek.

Ayrıca  10 Eylül Salı günü etkinlik düzenlenecek.

IPhone 11 Pro, IPhone 11 Pro Max ve IPhone 11R modellerinin tanıtılmasının beklendiği etkinlikte ayrıca 5. nesil Apple Watch'da sahneye çıkacak.

Cihazların arka yüzündeki kameralarda fark olacağı görülüyor.

IPhone XR 2019 sürümü çift kamera ile gelirken, konumlandırma olarak IPhone 11 ve IPhone 11 Max'ten farklı değil; kare şeklinde bir alanın içine gömülen arka kameralarda her zaman olduğu gibi LED flaş da olacak.

Daha iyi gece görüşü

Henüz netlik kazanmasa da, 'Night Sight' adlı yeni bir özellik olacağı ve bu mod sayesinde karanlık fotoğrafların daha net ve aydınlık olması bekleniyor.

Bu özellik Google Pixel telefonlarda hali hazırda bulunan bir özellik ve yapay zeka teknolojisi kullanılarak elde ediliyor.

IPhone 11'deki bu özellik sayesinde gece çekimlerinden pek iyi sonuçlar elde edemediği bilinen telefonun imajını değiştireceği düşünülüyor.

Iphone 11 ne kadar olacak?

Üç modelde de A13 çipi yer alacak.

Modellerin fiyatları sırası ile 749, 999, 1099 dolar olacak.

6.1 inçlik IPhone 11 LCD ekrana ev sahipliği yaparken 5.8 inçlik IPhone 11 Pro ve 6.5 inçlik IPhone 11 Pro Max OLED ekrana ev sahipliği yapacak.

Yeni iPhone beklenildiği gibi olmayacak mı?

Apple'ın yeni IPhone modellerini tanıtmasına saatler kala ortaya çıkan bir son dakika raporu, yeni IPhone modellerinde bugüne kadar çokça konuşulan tersine şarj, USB-C ve Apple Pencil desteği gibi özelliklerin yer almayacağını ortaya çıkardı.

Yorum Yazın