İSTANBUL/İHA- Olay, geçtiğimiz Pazartesi akşam saatlerinde Avcılar Merkez Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, çocuklarıyla kaldırımda yürüyen Esat Sal, alacak verecek konusunda iki kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle şahıslardan biri, arkadaşının uyarılarına rağmen silahını çıkararak, Esat Sal’a doğru ateş etmeye başladı. Saldırgan, adamın yanındaki 5 yaşındaki çocuğa aldırış etmeden iki el ateş ettiği Esat Sal’ı bacağından yaraladı. Saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Sal’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemenin ardından magandayı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olaya karışan kişinin saldırıdan sonra tabancayı sokağa attığı belirlendi.
ÇOCUĞUN DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLAR KAMERADA
Görüntülerde bir kişinin tartışmanın olduğu noktaya küçük bir kız çocuğu ile geldiği, kız çocuğunun ise gergin tartışmaya ağlayarak tepki verdiği görüldü. Tartışma sırasında belindeki silahı çıkaran kişi, kız çocuğunun önünde bulunan Esat Sal’a doğru ateş ederek kaçtığı görüldü.
Olayı anlatan görgü tanığı Doğan Ürün, “Bir adam vardı, yanında da iki tane çocuğu vardı. Kaldırımda yürürken 17-18 yaşlarında iki çocuk ayaklarına sıkıp kaçtılar. Yanındakiler son anda kurtuldular, adam yaralandı ambulans geldi, sonra hastaneye götürüldü. Tanımıyorduk ama kameradan gördük. Çocuklara gelmedi, sadece adam yaralandı, adam yaralandığı gibi çocuğu yanımıza aldık” diye konuştu.
17:55 Husiler'den 'Suudi askeri noktalara' saldırı açıklaması
17:27 AB’den itiraf: Ceuta göçmen krizi ile Rusya arasında herhangi bir bağlantı bulunamadı
17:07 Milli atıcı Tuğba Bugur 23 yaş altında Avrupa şampiyonu oldu
16:43 Trabzonspor Salah'ın maaşını açıkladı: KAP'a bildirildi
16:01 Bakan Fidan: İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırıları istikrar için en ciddi tehditlerden biri
15:40 FIFA kriz toplantısı: Infantino için ne sonuç çıktı?
15:14 Cumhurbaşkanına hakaret suçundan ifade veren Ertuğrul Özkök: Asla aklımın ucundan dahi geçmeyecek bir şey
15:12 Tarihi Kadıkalesi, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dahil edildi
14:38 Müslüman Amerikalılar, Michigan’da Abdul El-Sayed'in zaferini kutladı
14:03 Güneş'in ilk kez bu kadar ayrıltılı gördük
13:58 Almanya'da kuraklık derinleşiyor: Ren Nehri'nde taşımacılık sekteye uğradı
13:15 Ahbap Soruşturması'nda MASAK incelemeleri ortaya çıktı: Hangi ünlü isim ne kadar bağışta bulundu?
13:11 İngiltere’den Rusya’ya yeni yaptırım dalgası: Listede Ozon Bank da var
13:08 İngiltere’de restoranlar, publar ve tiyatrolar, gizlilik endişeleri nedeniyle akıllı 'casus gözlükleri' yasaklıyor
12:26 Bilim insanları ilk kez marulda et proteini üretti
12:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 14'te MHP lideri Bahçeli ile görüşecek
5 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı, Babasını gözünün önünde vurdular
Avcılar’da alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada bir kişi, karşısındaki adamı çocuğunun gözleri önünde silahla vurdu. Çocuğunun gözleri önünde bacağından yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.