İSTANBUL/İHA- Beykoz’da 2 Ocak günü yaşanan olayda, Dedeoğlu Caddesi ve Cengizhan Caddesi kavşağında bir otomobil sürücü drift yaparak dönel kavşağı turladı. Sürücünün aracın plakasının sonundaki sayıları kapattığı da görüldü. Görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, lüks otomobilin sürücüsü M.S.’yi yakaladı.
34 ZG 7515 plakalı araç sürücüsü M.S.'ye ‘drift yapmak’ maddesine istinaden 20 bin 342TL ve ‘araç tescil plakasını farklı okunması veya okunmamasını sağlamak’ maddesine istinaden bin 671 TL olmak üzere, toplamda 22 bin 13 TL trafik İdari para cezası uygulandı. Sürücü belgesi 60 gün süreyle geri alındı. Otomobil ise 60 gün süreyle trafikten men edildi.
Ayrıca sürücü M. S., TCK 179/2 (trafik güvenliğini tehlikeye sokmak) maddesine istinaden adli işlem yapılması için Beykoz Paşabahçe Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.
09:18 İngiltere kapıları açtı: 100’den fazla dev şirkete vize istisnası
18:00 Türk edebiyatının usta ismi Bilgesu Erenus hayatını kaybetti
17:41 BM uyardı: El Nino 50 milyon kişiyi daha açlıkla karşı karşıya bırakabilir
17:38 Aziz Yıldırım 'kızından ne istiyorsunuz' diyerek isyan etmişti: Başsavcılık soruşturma başlattı
15:53 Çin'den ABD'ye yaptırım ve İHA ihracatı kısıtlaması
15:38 Çin hükümeti zenginlerin peşinde! Banka hesaplarına el koydu
14:39 Hindistan'da muson felaketi: Can kaybı 100'ü aştı
14:37 Üsküdar Belediyesi'nde başkanvekili belli oldu
14:21 Terörsüz Türkiye sürecinde önemli adım atıldı: Çerçeve yasa Meclis'e sunuluyor
13:58 İtalya'da 27 kentte aşırı sıcak alarmı: Tüm büyük şehirler kırmızı seviyeye geçti
13:25 Putin: Doğu Askeri Grubu’nun operasyon bölgesinde ilerleme hızı takdire şayan
13:08 SpaceX Roketi bugün Ay’a çarpacak: Yüzeyde dev krater oluşacak
12:46 Danimarka Prensesi Isabella askerlik görevine başladı
12:28 Azerbaycan'dan Filistin Büyükelçiliği'ne dev mali destek
12:27 Bahçeli: Öcalan umuda, Ahmetler göreve, Demirtaş evine dönmelidir
12:20 ABD’den Çin’e dev yapay zeka yasağı: Piyasalar karıştı
Beykoz'da kavşakta drift yapan sürücüye 22 bin 13 TL ceza
Beykoz’da plakasının bir kısmını kapattığı otomobil ile dönel kavşakta drift yaparak trafiği tehlikeye atan sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye toplam 22 bin 13 TL para cezası verilirken sürücü belgesi de 60 gün süreyle geri alındı.