BURSA/İHA- Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sigara ve tütün kaçakçılığı ile mücadele doğrultusunda M.E.U. isimli şüphelinin Bursa merkez ve ilçelerine kaçak tütün ve tütün mamulleri satışı yaptığını tespit etti.
M.E.U. ve beraberindeki T.Ç. isimli şüphelinin Kestel ilçesinde bulunan bir depoya geldiklerini belirleyerek operasyon düzenledi. İki şüpheli suç üstü yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda ise piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 100 bin lira olan bandrolsüz ve ikiz bandrollü 3 milyon 40 bin adet makaron, üzerinde bandrol bulunmayan 75 bin adet tütün basılmış sigara, 275 kilogram kıyılmış tütün, yabancı menşeili 80 kilogram nargile kömürü, 48 paket sigara kağıdı ve yeniden kullanılmak üzere sökülmüş 4 bin adet yasadışı bandrol ele geçirildi.
Gözaltına alınan T.Ç. isimli şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, M.E.U. isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
16:50 Trump’ın seçim yenilgisi Avrupa ve küresel piyasalar için ne anlama geliyor?
16:33 Beşiktaş'ın Avrupa maçı kadrosu açıklandı
16:32 Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci hakkında karar verildi: Uyuşturucu suçundan yargılanıyorlardı
16:03 Fransa'da kan bankalarına siber saldırı: Kan stokları tehlikeye girdi
15:40 AKOM'dan İstanbul için kritik sağanak ve fırtına uyarısı: Saat 16.00'ya dikkat
15:37 Hamaney: ABD'deki seçim sonuçları Washington'ın İran'a yönelik düşmanlığını değiştirmeyecek
15:00 Polonya'daki Starlink saldırısıyla bağlantılı Türk şüpheli tutuklandı
14:58 ABD'de ara seçimler: Demokratlar Senato ve Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazandı
14:15 Özel askeri harekat sürüyor: Ukrayna, 1160 askerini daha kaybetti
13:42 İçişleri Bakanlığı'ndan 11 ilde 4 ayrı operasyon: 230 gözaltı
13:29 Takasbank'tan Tera Portföy’e ait TP2 fonuna ilişkin açıklama
12:42 Deprem konutlarında peşin ödemeye yüzde 74 indirim : Son başvuru tarihi açıklandı
12:29 ABD Senatosu'nun ilk Müslüman üyesi oldu: Abdul El-Sayed kimdir?
12:00 Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlıyor
11:57 Malili yetkiliden Batı'nın Rusya politikasına sert eleştiri
10:42 Emekli maaşı düzenlemesi Meclis'e geliyor: Tarih verildi
Bursa'da 1 milyon liralık kaçak tütün operasyonu
Bursa'da jandarma ekiplerinin düzenlediği kaçak tütün operasyonunda 1 milyon liralık tütün ele geçirildi.