İSTANBUL/İHA- Bakırköy’de geçtiğimiz hafta iki gün meydana gelen olayda, bir mağazasının iki farklı şubesine müşteri kılığında giren hırsız, askılardaki kıyafetleri çaldı. 3 hırsızlık olayının ardından hareket geçen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Hırsızlık olayının aynı kişinin işlediğinin belirlenmesinin ardından çalışmalarına devam eden polis ekipleri, şüpheli şahsın hırsızlık için tekrar aynı mağazalara gelebileceğini düşünerek iş yerleri ve çevresini takibe aldı. Görüntülerdeki kıyafetleri giyen bir şahsın iş yerine geldiğini belirleyen ekipler, şüpheli şahsı takip etti. Şüpheli davranışlar sergileyen C.T. (33) durduruldu. Şüpheli şahsın çantasında yapılan kontrolde 1 adet deri mont ve kıyafet alarmı kesmede kullanılan 1 adet pense ele geçirildi. Montu Bakırköy’de bulunan alışveriş merkezindeki bir mağazadan çaldığını itiraf etti. C.T. “işyerinden hırsızlık” suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Çaldığı kıyafetleri giyince yakayı ele verdi
Bakırköy’de bir mağazadan çaldığı kıyafetlerle yeniden hırsızlık yapmaya kalkışan şüpheli yakalandı. Önce güvenlik kamerasına ardından polise yakalanan hırsız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
