Olay, dün saat 22.00 sıralarında Çekmeköy Çağdaş Caddesi üzerinde bulunan bir tekelin önünde gerçekleşti. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen şahıs tekel dükkanına girdi. O esnada bir otomobil içerisinde bulunan iki kişi, dükkanın önünde pusuda bekledi. Şahıs tekel dükkanından çıktığı esnada otomobil içerisinden ateş etmeye başlandı. Dükkandan çıkan şahıs ise silahla ateş ederek karşılık verdi. Meydana gelen çatışmada bazı kurşunlar tekel dükkanına da isabet etti. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yerde 20'ye yakın boş kovan bulurken olay yeri inceleme ekipleri cadde üzerinde ve tekelde inceleme yaptı. Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ediyor.
“Baya bir çatışma oldu, 30-40 el ateş edildi”
Olay sırasında dükkanda bulunan esnaf Yakup Öztürk “İçeride müşterim alışveriş yapıyordu bir anda silah sesleri gelmeye başladı. Bir kişi farklı noktadan diğer 2 kişi başka noktadan ateş etti. İçerideki müşterim de onlara ateş etmeye başladı. Sonrasında hepsi kaçtılar. Baya bir çatışma oldu, 30-40 kere ateş edildi. Yaralı olmadı. Benim dükkanda büyük zararım var” dedi.
15:00 Polonya'daki Starlink saldırısıyla bağlantılı Türk şüpheli tutuklandı
14:58 ABD'de ara seçimler: Demokratlar Senato ve Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazandı
14:15 Özel askeri harekat sürüyor: Ukrayna, 1160 askerini daha kaybetti
13:42 İçişleri Bakanlığı'ndan 11 ilde 4 ayrı operasyon: 230 gözaltı
13:29 Takasbank'tan Tera Portföy’e ait TP2 fonuna ilişkin açıklama
12:42 Deprem konutlarında peşin ödemeye yüzde 74 indirim : Son başvuru tarihi açıklandı
12:29 ABD Senatosu'nun ilk Müslüman üyesi oldu: Abdul El-Sayed kimdir?
12:00 Zorunlu kış lastiği uygulaması 15 Kasım'da başlıyor
11:57 Malili yetkiliden Batı'nın Rusya politikasına sert eleştiri
10:42 Emekli maaşı düzenlemesi Meclis'e geliyor: Tarih verildi
10:27 Gökyüzünde akılalmaz manzara: Tam 14 bin iz görüntülendi
10:04 İlk kar ne zaman yağacak? Meteoroloji tarih verdi, işte kar yağışı beklenen iller
09:07 İspanya'da Ulaştırma Bakanı Puente istifa etti: Erken genel seçimlerdeki adaylığını geri çekti
09:05 Yapay zekanın babası Hinton'dan korkutan uyarı: Keşke icat etmeseydik
09:03 Meteoroloji İstanbul dahil 23 il için alarm verdi: İki ilde tehlike büyük
08:59 ABD ara seçimlerinde son durum: Dengeler değişiyor, Cumhuriyetçiler koltuk kaybediyor
Çekmeköy’de önce pusu kurdular sonra ateş ettiler
Çekmeköy’de otomobil içerisinde bulunan iki kişi, tekel dükkanından çıkmasını bekledikleri şahsa kurşun yağdırdı. Kurşunlar tekel dükkanına da isabet etti. Polisler, 30-40 el ateş edilen silahlı çatışmayla ilgili araştırma başlattı.