SAKARYA/İHA- Olay, 17 Temmuz Pazar günü gece saat 01.55 sıralarında Ferizli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaynarca ilçesinde organizasyon firması bulunan Merve Velioğlu gün içerisinde 3 farklı cemiyet için hazırladığı süsleri düğün sahiplerine teslim etti. Cemiyetlerin bitmesinin ardından ürünlerini toplamak için yola çıkan Velioğlu, Ferizli ilçesindeki yapay çiçeğine zarar verildiğini gördü. Durumu mekan ve düğün sahibine bildiren Velioğlu, gerçeği güvenlik kamerası kayıtlarını izleyince gördü. Düğün sonrasında bölgede duran yapay çiçeklerden buket yaparak bölgeden uzaklaşan şahıs, organizasyon firmasını zarara uğrattı. Organizasyon firması sahibi ise konuyu emniyet ekiplerine bildireceklerini aktardı.
“ÜRÜNLERİMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ CEMİYETLERİMİZDE KULLANAMADIK”
Maddi zararın yanı sıra, daha öncesinden belirlenen cemiyetlere süsleri götüremedikleri için yaşadıkları mağduriyeti dile getiren Merve Velioğlu, “16 Temmuz tarihinde 3 cemiyetimiz vardı, yoğundu. Cemiyetler sonlandığında ürünlerimizi toparlamaya gittik. Ferizli ilçesinde yapılan düğün için bıraktığımız ürünleri toparlamaya gittiğimizde ürünlerimizde zarar olduğunu gördük. Gece saatleri olduğu için yapabileceğimiz bir şey yoktu ürünlerimizi toparlayarak geri döndük. Ertesi gün mekan ve düğün sahibine bu durumu bildirdik. Bunun üzerine kamera kayıtlarını izlediğimizde ürünümüze bilmediğimiz bir şahsın zarar verdiğini, tek tek toparlayıp götürdüğünü gördük. Biz bu ürünlerimizi önümüzdeki cemiyetlerde kullanamadık tekrar toparlayabilmek yaklaşık 2 günümüzü aldı. Önümüzdeki cemiyetlerimize de engel oldu. Durumu emniyet ekiplerine bildireceğiz. Bu olay dolayısı ile yaklaşık 500-600 lira zararımız var. Zarardan ziyade bizim bunları tekrar toparlayarak cemiyetlere götürebilmemiz 2 günümüzü aldı” diye konuştu.
HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Öte yandan, yaşanan hırsızlık ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; şahsın bölgeye gelişi, yapay çiçekleri tek tek toplayarak buket yapışı ve daha sonrasında bölgeden ayrılışı yer alıyor.
17:21 Suç örgütü davasında Coşkun Necati Arabacı'ya 15 yıl 6 ay hapis
16:12 Sarıgül kardeşler tutuklanmıştı: Soruşturmada yeni operasyon, 12 şüpheli daha gözaltına alındı
13:19 Fenerbahçe'nin borcu açıklandı
10:38 Fon soruşturmasında 5 milyarlık iade: Enver ve Feridun Geçgel'in mal varlıklarındaki tedbir kaldırıldı
09:24 7 ilde müstehcenlik ve fuhuş operasyonu: 45 gözaltı
17:42 Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik eski Genel Müdürü Taha Çakmak yeniden gözaltına alındı
17:40 Fransa'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
17:38 Beyaz Saray’dan Herson bölgesindeki Alyoşki’de yerel ateşkes sağlandı iddiası
17:27 İtalya'da mozzarella kıtlığı: Market rafları boş kaldı
17:07 Dünyaca ünlü yıldız sahada, hırsız evinde: Şampiyonlar Ligi gecesinde soyuldu
16:49 Ürdün'de kiliseye silahlı saldırı: En az 7 ölü
16:46 Suudi Arabistan'da peş peşe erteleme kararları: İki uluslararası forum 2027'ye ertelendi
16:21 Borsa İstanbul 11 bin puanın altına geriledi
16:08 İstanbul'da suç örgütü operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı
16:06 BMW'den gönüllü ayrılık programı: İşten erken ayrılan daha fazla kazanacak
16:04 Fon soruşturmasında Londra operasyonu: Serdar Turhan'ın İngiliz bankasındaki parası donduruldu
Düğün organizasyonu için bırakılan yapay çiçekleri çaldı
Sakarya’nın Ferizli ilçesinde organizasyon firması tarafından düğüne getirilen yapay çiçeklerin bir kısmı kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı. Şahsın yapay çiçeklerden buket yaparak bölgeden uzaklaştığı anlar ise güvenli kamerasınca saniye saniye kaydedildi.