İSTANBUL/İHA- Olay, akşam saat 23.15 sıralarında E-5 Karayolu Ankara istikameti Yenibosna mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Çürük kontrolünde olan 06 KA 3415 plakalı araç seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak önce aydınlatma direğini devirip daha yan yolda seyir eden Tolga Sivirikaya yönetimindeki 54 ABY 024 plakalı araca çarparak durabildi. Ardından çarpmanın etkisiyle savrulan Sivrikaya yönetimindeki araç yol kenarında bulunan alışveriş merkezinin önündeki otobüs durağının arkasına savruldu. O esnada durakta kimsenin olmaması büyük bir can kaybını önlerken olayı gören vatandaşlar durumu polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yaralıları araçtan çıkarmak için çalışma başlattı. Kazada yaralanan Ahmet Çürük, oğlu Emin Çürük, Murat Yaz Bünyamin Yıl ve Nilay Barut olay yerine gelen ambulanslar ile Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
E-5 Karayolu'nda feci kaza
E-5 Karayolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan araç refüjü aşarak yan yoldaki araca çarptı. kazanın etkisiyle araçlardan biri aydınlatma direğine saplanırken diğeri araç ise alışveriş merkezinin bahçesine daldı. Kaza sonucu 5 kişi yaralandı.
