ZONGULDAK/İHA- Olay, Hisarönü Mahallesi Park Caddesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde eline aldığı sopayla köpeklere vurduğu iddia edilen M.B. ile hayvanseverler arasında gerginlik yaşandı. Cep telefonuyla o anlar kayda alındı.
Duruma tepki gösteren hayvansever Afra Satılmış, "Beldede yaşayan bu şahıs, elinde sopayla sürekli köpekleri yemek yerken, uyurken en savunmasız anlarında dövüyor. Pazartesi günü akşamı saat 20.30 civarında yine köpekleri dövdü. Bu şahıs dövmesine engel olduğumuz için ve sokaktaki can dostlarımızı beslediğimiz için bizi de tehdit ediyor, beni döveceğini söylüyor. Köpekleri korumaya çalıştığım için video çekmeye geç kaldım. Daha önce 5 Şubat tarihinde aynı mahallede köpeklerimizden biri sol gözü kanlar içinde bulundu. Hemen veterinere gittik, muayene ve röntgen görüntülerinde köpeğin gözünde havalı tüfek saçması tespit edildi. Köpeğin sol gözü kör oldu. 11 Şubat tarihinde yine aynı mahallede tüfek sesi ile birlikte bütün köpekler kaçıştı ve aralarından bir tanesi bayıldı. Apar topar veterinere götürdüğümüzde yine röntgen görüntülerinden de görüldüğü gibi sağ akciğerde havalı tüfek saçması olduğu tespit edildi. Vurulma anında sokakta kimseyi göremedik ve biz de binadan ateş edildiğini düşündük. Bu şahısla belediyenin yakınlarında gerçekleşen tartışma kameralara inşallah yansımıştır. Bugün gerekli işlemlerden sonra kamera kayıtları incelenecek. Hayvanlarımıza her türlü işkence yapan bu şahıs artık cezasını alsın istiyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.
17:55 Husiler'den 'Suudi askeri noktalara' saldırı açıklaması
17:27 AB’den itiraf: Ceuta göçmen krizi ile Rusya arasında herhangi bir bağlantı bulunamadı
17:07 Milli atıcı Tuğba Bugur 23 yaş altında Avrupa şampiyonu oldu
16:43 Trabzonspor Salah'ın maaşını açıkladı: KAP'a bildirildi
16:01 Bakan Fidan: İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırıları istikrar için en ciddi tehditlerden biri
15:40 FIFA kriz toplantısı: Infantino için ne sonuç çıktı?
15:14 Cumhurbaşkanına hakaret suçundan ifade veren Ertuğrul Özkök: Asla aklımın ucundan dahi geçmeyecek bir şey
15:12 Tarihi Kadıkalesi, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dahil edildi
14:38 Müslüman Amerikalılar, Michigan’da Abdul El-Sayed'in zaferini kutladı
14:03 Güneş'in ilk kez bu kadar ayrıltılı gördük
13:58 Almanya'da kuraklık derinleşiyor: Ren Nehri'nde taşımacılık sekteye uğradı
13:15 Ahbap Soruşturması'nda MASAK incelemeleri ortaya çıktı: Hangi ünlü isim ne kadar bağışta bulundu?
13:11 İngiltere’den Rusya’ya yeni yaptırım dalgası: Listede Ozon Bank da var
13:08 İngiltere’de restoranlar, publar ve tiyatrolar, gizlilik endişeleri nedeniyle akıllı 'casus gözlükleri' yasaklıyor
12:26 Bilim insanları ilk kez marulda et proteini üretti
12:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 14'te MHP lideri Bahçeli ile görüşecek
Eline aldığı sopayla köpekleri kovaladı, hayvanseverler tepki gösterdi
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde bir vatandaş, kendisine saldırdıkları gerekçesiyle sopayla sokak köpeklerini kovaladı. Hayvanseverler duruma tepki gösterdi.