İSTANBUL/İHA- Olay, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde Esenyurt Akevler Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir grup şahıs, madde satışı nedeniyle başka bir grupla tartıştı. Bir süre sonra ellerine silah alan şahıslar, karşı tarafın yaşadığı mahalleye gelerek ortalığı savaş alanına çevirdi. Bağıran ve tehditler savuran şahıslar, tartıştıkları grubun evini ve iki aracı kurşun yağmuruna tutarken, bir kişiyi de silahla yaraladı. Olayın ardından iki şahıs kayıplara karışırken polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.
SALDIRGANLAR KIS KIVRAK YAKALANDI
Yaşanan olayın ardından silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, çok geçmeden Zafer T. Ve Mahmut Ç. isimli iki saldırganı yakaladı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenilirken, yaşanan o saldırı anları ise çevrede bir vatandaşın cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.
00:13 İş insanı Leyla Alaton'a ait bazı şirketlerin içini boşaltmakla suçlanan çalışanlara dava
00:11 Peter Schiff uyardı: 'Tam Anlamıyla Bir Finansal Krize Doğru Gidiyoruz'
00:09 Diyarbakır’da şüpheli patlama: Valilikten ilk açıklama
00:08 Trump: Saldırıları 10 gün durdurdum
23:38 A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Playoff finalinde
22:43 Kapıkule Sınır Kapısı'nda 2 kişinin montunda 12 kilogram uyuşturucu bulundu
17:59 Trump: Anlaşma istediğimi söyleyen yalan haberler var, hayır onlar yalvarıyor
12:03 Elazığ'da deprem: AFAD açıkladı
01:09 Kuyumcularda altın yok iddiası: Darphane yetkilileri konuştu
23:10 Türk başkan, Almanya'da 60 yılın ardından bir ilki başardı
21:57 Trump’ın tehlikeli Hürmüz Boğazı planı: Adalar da ele geçirilebilir
21:55 Hürmüz'ün ardından yeni kriz! İran'dan yeni cephe uyarısı: 'Hazırız'
21:53 Tartışmaların gündemindeki isim: İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf
21:52 ‘ABD’nin İran’a sunduğu 15 maddelik barış planı reddedildi’
21:50 Beyaz Saray: İran ile ABD arasındaki görüşmeler devam ediyor ve verimli geçiyor
21:48 Gıda ürünlerinde yanıltıcı ifade ve görseller yasaklandı
İki grup arasında çıkan anlaşmazlıkta silahlar konuştu
Esenyurt’ta eli silahlı bir grup, madde satışı nedeniyle aralarında anlaşmazlık çıkan başka bir grubun evini bastı. Sokak ortasında tehditler savuran şahıslar karşı tarafa ait evi ve iki arabayı kurşun yağmuruna tuttu. Olayda bir kişi yaralanırken, yaşanan o saldırı ise anbean kameralara yansıdı.
