DENİZLİ/İHA- Olay, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan F.K. (18), kaldırımdan yürürken inşaat halindeki bir binanın yanından geçti. Tam o esnada telefon konuşan F.K., inşaatın üst katlarından düşen bir cismin başına isabet etmesi sonucu kanlar içinde kaldı. Bir anda şok geçirerek bağıran genç kızı gören vatandaşlar hızlıca müdahale ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık görevlileri yaralıya ayakta müdahale ederek ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tam olarak neyin düştüğü ve nasıl düştüğü belirlenemeyen cisim için Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma gerçekleştirdi. Olayın ardından hastaneye kaldırılan F.K.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.
“KAFASI CİDDİ BİR ŞEKİLDE KANIYORDU”
Genç kızın korkuyla bağırdığını belirten Ahmet Çakan, “Okula gidiyordum, bir ses duydum arkamı döndüğümde kızın biri elini kafasına tutmuş bir şekilde bağırıp çağırıyordu. Yanlarına gittiğimde kızın kafası ciddi bir şekilde kanıyordu sonra inşaattan bir şey düştüğünü öğrendik. İnşaat ise tedbirini almış. Vatandaşlar falan geldi ilk yardımda bulundu. Ardından ambulans geldi ve hastaneye kaldırıldı. Kızın durumu iyiymiş Allah şifalar versin” dedi.
OLAY ANI KAMERADA
Öte yandan genç kızın yaşadığı korku dolu anlar bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntülerde genç kızın kafasını tutması, vatandaşların yardım etmesi ve ambulansa bindirilmesi yer alıyor.
17:39 HDP kongresinde terörist başı lehine slogan atan 4 kişi gözaltına alındı
17:36 Diyarbakır’da akrabalar arası taşlı sopalı kavga: 3 yaralı
17:36 Günün özeti
17:34 Fatih’te 11 milyonluk hırsızlık kamerada
16:50 6’lı Masa 5.kez toplandı!
16:33 Beşiktaş, Atiba Hutchinson ile sözleşmeyi bir yıllığına uzattı
16:29 Denizde İkmal Muharebe Destek Gemisi'nin inşası tüm hızıyla sürüyor
16:28 TOKİ'den Şanlıurfa'ya 2 bin 2 konut, 3 millet bahçesi
16:27 Bakan Bozdağ: Türkiye'nin en büyük açıklarından biri yerli ve milli, demokratik bir muhalefet açığıdır
16:22 Bartın'da selde yıkılan köprünün yerine MSB geçici köprü kuruyor
16:20 Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal kabri başında anıldı
16:19 İzmir'in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor
16:15 Avustralya’da sel felaketi nedeniyle on binlerce kişiye tahliye emri verildi
16:14 Rusya: Rus güçleri, Ukrayna’nın Lisiçanks kentini kontrol altına aldı
16:14 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı finalistler belli oldu
16:11 1 Yılın ardından selin yaraları sarılmaya devam ediyor...
Kaldırımda yürürken başına inşaattan cisim düşen genç kız yaralandı
Denizli’de sabah saatlerinde işine gitmek üzere evinden çıkan genç kız, kaldırımda yürüdüğü esnada inşaat halindeki bir binadan başına cisim düşmesi sonucu yaralandı.