DİYARBAKIR/İHA- Olay, merkez Bağlar ilçesinde dün gece saat 03.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs aralarında husumet olan damadını ve damadının yeğenini sokak ortasında tartışarak bıçakladı. Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerini yaptıktan sonra hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı.
İddiaya göre kayınbaba ile damadı arasında yaşanan hadise üzerine bu sefer damadın ailesi, kayınbabanın evini taş ve sopalarla bastı. Gece saatlerinde yaşanan baskında kayınbabanın ailesi, evden damadın ailesine kurşun yağdırdı. Damadın yakınları araçların arkasına saklanarak kurşunlardan kurtulurken, korku dolu anlar çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.
Olayla ilgili güvenlik güçleri geniş çaplı inceleme başlattı.
01:42 Fatih'te banka soygunu: 112 bin lira çalındı
01:41 ABD, İran'dan mal ithal eden tüm ülkelere ikincil gümrük vergileri uygulayacak
01:33 Beşiktaş, kaleci Devis Vasquez’i kadrosuna kattı
00:43 Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya tutuklandı
16:33 Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nevin Efe hayatını kaybetti
16:32 Hollanda Kraliçesi Maxima orduya yedek asker olarak katıldı
16:13 ABD'den vatandaşlarına tekrar 'İran'ı hemen terk edin' çağrısı
15:17 Epstein skandalı Fransa'yı karıştırdı: Belgelerde adı geçen Eski Eğitim ve Kültür Bakanı Jack Lang Bakanlığa çağırıldı
14:02 Pakistan’da bir camide patlama: En az 15 ölü
11:06 BİMCELL, PTTCELL ve İZBAN'ın sitelerini kopyalayıp 313 milyonluk vurgun yaptılar
11:03 Rus Korgeneral Alekseyev Moskova'da saldırıya uğradı
11:01 Hillary Clinton’dan Epstein soruşturmasına 'açık oturum' çağrısı
10:40 Venezuela Ulusal Meclisi genel af yasa tasarısını onayladı
10:36 MİT'ten operasyon: 2 gözaltı
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
Kayınbaba sokakta damadını bıçakladı
Diyarbakır’da iddiaya göre bir şahıs, damadını ve damadının yeğenini sokakta bıçakladı. Yaralanan damadın ailesi, sopalarla evlatlarını bıçaklayan kayınbabanın evini basmaya çalışınca bu sefer kurşunların hedefi oldu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
