ANTALYA/İHA- Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretine yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü, MİT Bölge Başkanlığı ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, Kepez ilçesinde H.A. isimli şahsın kiraladığı evde laboratuvar kurduğu ve skunk bitkisi yetiştirdiği tespit edildi. Ekiplerce söz konusu adreste yapılan aramada; 2 adet uyuşturucu madde laboratuvarı, 11,4 kilogram skunk maddesi ve 215 kök skunk bitkisi ele geçirildi.
Olayla ilgili şüpheli H.A isimli şahıs “Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti” suçundan gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.
17:42 Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik eski Genel Müdürü Taha Çakmak yeniden gözaltına alındı
17:40 Fransa'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
17:38 Beyaz Saray’dan Herson bölgesindeki Alyoşki’de yerel ateşkes sağlandı iddiası
17:27 İtalya'da mozzarella kıtlığı: Market rafları boş kaldı
17:07 Dünyaca ünlü yıldız sahada, hırsız evinde: Şampiyonlar Ligi gecesinde soyuldu
16:49 Ürdün'de kiliseye silahlı saldırı: En az 7 ölü
16:46 Suudi Arabistan'da peş peşe erteleme kararları: İki uluslararası forum 2027'ye ertelendi
16:21 Borsa İstanbul 11 bin puanın altına geriledi
16:08 İstanbul'da suç örgütü operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı
16:06 BMW'den gönüllü ayrılık programı: İşten erken ayrılan daha fazla kazanacak
16:04 Fon soruşturmasında Londra operasyonu: Serdar Turhan'ın İngiliz bankasındaki parası donduruldu
16:02 PAYMIX 5 soruşturmasında yasa dışı bahis operasyonu: 18 gözaltı
16:00 Ankara’da dev operasyon: 650 milyon TL’lik mal varlığına inceleme
17:52 JP Morgan: Aracı kurum lisans iptali Türkiye'den çekilme anlamına gelmiyor
17:50 Fon soruşturmasında eski başbakan danışmanı Ertan Aydın dahil 5 kişiye gözaltı
17:48 Beyin-bilgisayar arayüzlerinde yeni tartışma: Hayvanlarla doğrudan iletişim kurmak ne kadar gerçekçi?
Kiralık evde uyuşturucu laboratuvarına jandarma baskını
Antalya’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başarılı bir operasyona daha imza attı. Kiralanan bir evde uyuşturucu madde imali ve ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda uyuşturucu madde ele geçirdi.