İZMİR/İHA- Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Bayraklı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, suç ve suçluyla mücadelede çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler tarafından yapılan çalışmalarda L.A., isimli şüphelinin ilçede uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüpheli L.A.,’yı takibe aldı. Uyuşturucu ticaretini 3 farklı ev ile bir iş yerinden yapıldığını tespit eden ekipler, adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.
UYUŞTURUCULARI OYUN KUTUSUNA SAKLAMIŞLAR
Yapılan operasyonda, oyun kutusuna vidalanmış şekilde 224 adet uyuşturucu hap, 31 gram taş kokain, 1,2 gram esrar ve 2 adet hassas terazi polis ekipleri tarafından ele geçirildi.
Öte yandan, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen L.A., Y.S. ve F.H.A., yapılan operasyonda polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdüğü öğrenildi.
00:13 İş insanı Leyla Alaton'a ait bazı şirketlerin içini boşaltmakla suçlanan çalışanlara dava
00:11 Peter Schiff uyardı: 'Tam Anlamıyla Bir Finansal Krize Doğru Gidiyoruz'
00:09 Diyarbakır’da şüpheli patlama: Valilikten ilk açıklama
00:08 Trump: Saldırıları 10 gün durdurdum
23:38 A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Playoff finalinde
22:43 Kapıkule Sınır Kapısı'nda 2 kişinin montunda 12 kilogram uyuşturucu bulundu
17:59 Trump: Anlaşma istediğimi söyleyen yalan haberler var, hayır onlar yalvarıyor
12:03 Elazığ'da deprem: AFAD açıkladı
01:09 Kuyumcularda altın yok iddiası: Darphane yetkilileri konuştu
23:10 Türk başkan, Almanya'da 60 yılın ardından bir ilki başardı
21:57 Trump’ın tehlikeli Hürmüz Boğazı planı: Adalar da ele geçirilebilir
21:55 Hürmüz'ün ardından yeni kriz! İran'dan yeni cephe uyarısı: 'Hazırız'
21:53 Tartışmaların gündemindeki isim: İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf
21:52 ‘ABD’nin İran’a sunduğu 15 maddelik barış planı reddedildi’
21:50 Beyaz Saray: İran ile ABD arasındaki görüşmeler devam ediyor ve verimli geçiyor
21:48 Gıda ürünlerinde yanıltıcı ifade ve görseller yasaklandı
Uyuşturucuyu sakladığı yer pes dedirtti
İzmir’in Bayraklı ilçesinde zehir tacirlerine düzenlenen operasyonda, oyun kutusuna vidalanarak saklamış çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
