Olay Cide ilçesine bağlı Çataloluk köyünde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, aralarında bir süredir anlaşmazlık olan Soner Altun ve dayısı Ş.A, köy kahvesinde bir araya geldi.
Dayı Ş.A, ablasının oğlu Soner Altun’a neden yerimden geçtin demesiyle tartışmaya başladı. Soner Altun’un da dayısına karşılık vermesiyle aralarında karşılıklı itiş kakışma yaşandı. Yaşanan arbede sonrası yere yığılan Soner Altun için çağrılan 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edilmesine rağmen hayatını kaybetti. Yaşanan olay sonrası Ş.A, jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Soner Altun’un naaşı Cide Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soner Altun’ın naaşı, Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
17:55 Husiler'den 'Suudi askeri noktalara' saldırı açıklaması
17:27 AB’den itiraf: Ceuta göçmen krizi ile Rusya arasında herhangi bir bağlantı bulunamadı
17:07 Milli atıcı Tuğba Bugur 23 yaş altında Avrupa şampiyonu oldu
16:43 Trabzonspor Salah'ın maaşını açıkladı: KAP'a bildirildi
16:01 Bakan Fidan: İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırıları istikrar için en ciddi tehditlerden biri
15:40 FIFA kriz toplantısı: Infantino için ne sonuç çıktı?
15:14 Cumhurbaşkanına hakaret suçundan ifade veren Ertuğrul Özkök: Asla aklımın ucundan dahi geçmeyecek bir şey
15:12 Tarihi Kadıkalesi, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dahil edildi
14:38 Müslüman Amerikalılar, Michigan’da Abdul El-Sayed'in zaferini kutladı
14:03 Güneş'in ilk kez bu kadar ayrıltılı gördük
13:58 Almanya'da kuraklık derinleşiyor: Ren Nehri'nde taşımacılık sekteye uğradı
13:15 Ahbap Soruşturması'nda MASAK incelemeleri ortaya çıktı: Hangi ünlü isim ne kadar bağışta bulundu?
13:11 İngiltere’den Rusya’ya yeni yaptırım dalgası: Listede Ozon Bank da var
13:08 İngiltere’de restoranlar, publar ve tiyatrolar, gizlilik endişeleri nedeniyle akıllı 'casus gözlükleri' yasaklıyor
12:26 Bilim insanları ilk kez marulda et proteini üretti
12:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 14'te MHP lideri Bahçeli ile görüşecek
Yerimden neden geçtin tartışması ölümle bitti
Kastamonu’nun Cide ilçesinde yaşanan olayda, dayı ile yeğeni arasında yerimden neden geçtin tartışması yaşandı. Tartışma esnasında dayısı Ş.A, ile arbede yaşayan 30 yaşındaki Soner Altun hayatını kaybetti.