İSTANBUL/İHA- Kaza, geçtiğimiz Cumartesi günü Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi Ahmet Cevdetpaşa Caddesi’nde medyana geldi. Oyun oynadığı sırada caddenin karşı tarafına geçen 8 yaşındaki Ali E.’ye cadde de seyir halindeki bir otomobil çarptı. Küçük çocuk çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu. Kazada yaralanan çocuk otomobil şoförü ve çevredeki vatandaşların yardımıyla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede müşahede altında tutulan ve bütün tetkikleri yapılan çocuğun kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Küçük çocuğa otomobilin çarptığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza yapan çocuğun babası Sinan E., “Cumartesi saat 16.30 civarında iş yerinde çalışırken arkadaş bana telefon ile ’oğlun kaza geçirdi’ dedi, acil gelmemi söyledi. Arkadaşlarıyla birlikte oynarken ara sokaktan caddeye doğru gelirken hızlı bir şekilde arabanın gelmesiyle beraber çarpışıyorlar. Çocuğun durumu iyi hastaneye götürdük, gerekli tetkikleri yapıldı. Şu anda herhangi bir sıkıntısı yok, normal hayatına devam ediyor. Burada bir set, tümsek olmasını talep ediyoruz. Bir başkasına da zarar gelmesin” dedi.
14:18 Taliban ile Çin arasında 'Doğu Türkistan' gerilimi: 'Temaslarda Zor Başlık'
14:16 Eurostat verileri: 'Türkiye, Avrupa’da En Az Et ve Balık Tüketen Ülke'
14:14 Lagarde: Piyasalar aşırı iyimser, enerji hasarı yıllarca sürebilir
14:12 Uçak yakıtı %80 arttı tatil planları tek tek İptal ediliyor
14:10 FIFA'dan 2 kulübe transfer yasağı
10:59 NATO Genel Sekreteri Rutte: 'NATO, Trump yönetiminde daha güvende'
10:57 Antalya Büyükşehir davasında itirafçıdan U dönüşü: Yalan söylediğini itiraf etti!
10:55 Butan’dan doğa için anayasal güvence: 'Orman Oranı %60’ın Altına Düşemiyor'
10:52 Rusya’dan ABD ve İsrail’e sert mesaj: 'İran’a Yönelik Operasyonlara Karşı Önlem Vurgusu'
10:51 Beykoz’da ormanlık alan imara açıldı: Hissedar şirketin yöneticisi İBB itirafçısı olduğu iddia edilen isim çıktı
10:49 Uzayda 178 gün geçiren astronot: 'İnsanlık bir yalanın içinde yaşıyor'
10:47 Eski AK Parti Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu tutuklandı
10:44 Berlin'de Türkleri terörize eden Daltonlar Alman basınında
10:42 Yeni vergi açıklandı, stopaj oranlarında değişiklik yapıldı: Yüzde 17.5 uygulanacak
10:40 NATO'da Trump'ın istediği oldu: Savunma harcamalarında rekor
10:39 Bertelsmann raporunda Türkiye otokratik rejimler arasında
Yolun karşısına geçen çocuğa otomobil çarptı
Ümraniye’de oyun oynayan 8 yaşındaki çocuğa caddede karşıya geçtiği sırada otomobil çarptı. Çocuk otomobilin çarpmasıyla caddenin kenarına savruldu. Kazada yaralanan çocuk otomobil şoförü ve çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
