Hindistan’ın Himachal Pradesh eyaletine bağlı Kinnaur bölgesinde meydana gelen toprak kayması, faciaya yol açtı. Heyelan sırasında kopan kaya parçaları yoldan geçen biri otobüs, biri otomobil olmak üzere 4 aracın üzerine düştü. Bölge yetkilisi Abid Hussain Sadiq, ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiğini, en az 25 kişinin de mahsur kaldığını kaydetti. Sadiq, "Kurtarma operasyonlarının ortasındayız. Gece boyunca devam etmesini bekliyoruz” dedi.
Bölgedeki sınır güvenliğinden sorumlu Hint-Tibet Sınır Polisi (ITBP) Sözcüsü Vivek Pandey ise kurtarma operasyonlarına yardım amacıyla yaklaşık 200 askerin olay yerine gönderildiğini aktardı. Hindistan Başbakanı Narendra Modi ise Himachal Pradesh Eyalet Başbakanı Jairam Thakur ile görüşerek gerekirse federal düzeyde yardım sağlanabileceğini ifade etti.
09:24 Alman bakan otelde ölü bulundu: Berlin Savcılığı soruşturma başlattı
09:22 Benzinde 4.80 TL indirim beklentisi: Gözler 6 Kasım'da
09:20 Kanada'da korkunç ayı saldırısı: Anne ve kızı ölü bulundu
09:13 Fenerbahçe, Liverpool'u 3-2 mağlup etti
09:09 Meteoroloji'den 16 ile sarı ve turuncu alarm: Kar geliyor
17:47 Fon soruşturması: Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi ifadeye çağrıldı
17:43 Alman otomotiv devinden zarar uyarısı: Kar yüzde 15 düştü
17:31 Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran CHP'den istifa etti: 'Bağımsız devam edeceğim'
17:30 Bakan Gürlek'ten yasa dışı bahis operasyonları açıklaması: 9 ayda 5 bin 949 şüpheli tutuklandı
17:20 Esenyurt'ta iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var
16:53 Narin Gümrük ve Elsan Global Lojistik New York'ta ofis açtı
16:50 Trump’ın seçim yenilgisi Avrupa ve küresel piyasalar için ne anlama geliyor?
16:33 Beşiktaş'ın Avrupa maçı kadrosu açıklandı
16:32 Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci hakkında karar verildi: Uyuşturucu suçundan yargılanıyorlardı
16:03 Fransa'da kan bankalarına siber saldırı: Kan stokları tehlikeye girdi
15:40 AKOM'dan İstanbul için kritik sağanak ve fırtına uyarısı: Saat 16.00'ya dikkat
Hindistan'da toprak kayması
Hindistan’ın Himachal Pradesh eyaletinde meydana gelen toprak kayması sırasında kopan kaya parçaları yoldan geçen araçların üzerine düştü. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, en az 25 kişi de mahsur kaldı.