Rusya’nın güneyinde Karadeniz kıyılarındaki Soçi ve Anapa’yı sel vurdu. Rusya’nın en yoğun sahillerinden olan Soçi’deki Adler sahillerinde dev dalgalar görülürken, şehir merkezinde birçok binayı ve iş yerini su bastı. Bazı araçlar ise sel sularına kapılarak sürüklendi. Bölgede hayat durma noktasına gelirken, Karadeniz’in iç kısımlarında da hortumlar oluştuğu, sahillerdeki tekne ve gemilerin zarar gördüğü öğrenildi.
KARADENİZ’DE 1 KİŞİ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, özellikle Soçi olmak üzere olumsuz hava şartlarından etkilenen diğer bölgelerde tahliye çalışmalarının sürdüğü, kamu binalarında çalışmalara ara verildiği, su baskınının yaşandığı bölgelerde yaşayanların güvenli bölgelere sevk edildiği belirtildi. Şiddetli fırtına nedeniyle hafif şekilde yaralananlar olduğu aktarılırken, denizde boğulan 1 Rus turistin cansız bedeninin Gagra’dan çıkarıldığı ifade edildi.
10:53 Tarladan rafa dönemi başlıyor: Hal Yasası'nda sona gelindi, taslakta neler var?
10:20 Seçim sonrası Obama'dan Trump'a çok konuşulacak mesaj
10:18 Harkov’da gizli hapishane alarmı: Ukrayna ordusu kaçak askerler için muhafız sevk ediyor
09:24 Alman bakan otelde ölü bulundu: Berlin Savcılığı soruşturma başlattı
09:22 Benzinde 4.80 TL indirim beklentisi: Gözler 6 Kasım'da
09:20 Kanada'da korkunç ayı saldırısı: Anne ve kızı ölü bulundu
09:13 Fenerbahçe, Liverpool'u 3-2 mağlup etti
09:09 Meteoroloji'den 16 ile sarı ve turuncu alarm: Kar geliyor
17:47 Fon soruşturması: Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi ifadeye çağrıldı
17:43 Alman otomotiv devinden zarar uyarısı: Kar yüzde 15 düştü
17:31 Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran CHP'den istifa etti: 'Bağımsız devam edeceğim'
17:30 Bakan Gürlek'ten yasa dışı bahis operasyonları açıklaması: 9 ayda 5 bin 949 şüpheli tutuklandı
17:20 Esenyurt'ta iki metrobüs çarpıştı: Yaralılar var
16:53 Narin Gümrük ve Elsan Global Lojistik New York'ta ofis açtı
16:50 Trump’ın seçim yenilgisi Avrupa ve küresel piyasalar için ne anlama geliyor?
16:33 Beşiktaş'ın Avrupa maçı kadrosu açıklandı
Rusya'nın Karadeniz kıyısını sel vurdu
Rusya’nın Karadeniz’de kıyısında bulunan Soçi ve Anapa’da şiddetli yağış sele yol açtı. Bazı araçlar sel sularına kapılarak sürüklenirken, denizde boğulan 1 Rus turistin cansız bedeninin Gagra’dan çıkarıldığı belirtildi.