Kumarhane işletmecisi Falyalı, 8 Şubat’ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Girne kentine bağlı Çatalköy bölgesinde evine giderken şoförü ile birlikte otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.
Söz konusu cinayete ilişkin yürütülen soruşturmanın İstanbul ayağında 3’ü 9 Şubat’ta, diğer 3’ü de 12 Şubat günü olmak üzere 6 şüpheli yakalanmıştı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Mustafa Söylemez ile Mehmet Faysal Söylemez’in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü.
İfade işlemi süren zanlılardan Mehmet Faysal Söylemez ve bir şüpheli ek gözaltı süresi alınmak üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.
11:35 Trump: Önümüzdeki hafta İran'la tekrar görüşeceğiz
11:24 Obama çiftini 'maymun' olarak gösteren video paylaşılmıştı: Beyaz Saray açıklama yaptı
11:20 Trump’tan Obama çiftine yönelik paylaşıma ilişkin açıklama: 'Özür dilemiyorum'
11:18 Japonya yarın erken seçim için sandık başına gidiyor
11:17 Sigara yasağı genişliyor: Kırmızı hat iki yeni alanda uygulanacak
10:38 Meteoroloji’den kuvvetli sağanak ve kar yağışı uyarısı: 12 il için sarı kod verildi
01:42 Fatih'te banka soygunu: 112 bin lira çalındı
01:41 ABD, İran'dan mal ithal eden tüm ülkelere ikincil gümrük vergileri uygulayacak
01:33 Beşiktaş, kaleci Devis Vasquez’i kadrosuna kattı
00:43 Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya tutuklandı
16:33 Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nevin Efe hayatını kaybetti
16:32 Hollanda Kraliçesi Maxima orduya yedek asker olarak katıldı
16:13 ABD'den vatandaşlarına tekrar 'İran'ı hemen terk edin' çağrısı
15:17 Epstein skandalı Fransa'yı karıştırdı: Belgelerde adı geçen Eski Eğitim ve Kültür Bakanı Jack Lang Bakanlığa çağırıldı
14:02 Pakistan’da bir camide patlama: En az 15 ölü
11:06 BİMCELL, PTTCELL ve İZBAN'ın sitelerini kopyalayıp 313 milyonluk vurgun yaptılar
Falyalı cinayetine ilişkin soruşturmada 2 şüpheli için ek gözaltı.
KKTC’de uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Halil Falyalı cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmanın İstanbul ayağında gözaltına alınan şüphelilerden 2’si hakkında savcılıktan ek gözaltı süresi istendi. İlk operasyonda yakalanan 3 şüpheli için de ek süre alınmıştı.
