İSTANBUL/İHA- Ünlü şarkıcı Özcan Deniz’in, eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla, ‘yaralama’ suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Özcan Deniz ile müşteki eski eşi Feyza Aktan katılmazken, duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.
"ŞİDDETLİ BİR GÜRÜLTÜ DUYDUM, SANKİ EŞYALAR TEKMELENİYORDU’’
Duruşmada tanık olarak dinlenen Feyza Aktan’ın annesi Fatma Aktan, ‘’Ben Sarıyer ve Almanya’da bahsedilen yaralama iddiasında orada değildim. Muğla’daki eylemde oradaydım. O tarihlerde ben, sanık Özcan Deniz ve müşteki Feyza Aktan, çocuklarıyla birlikte tatil için Göcek’teydik. Özcan bey hep bir gergin, sinirli ve asabiydi. Arkadaşlarının yanındayken gülüyordu ama onlar gidince yine aynıydı. Müşteki ile sanık arasında bir tartışma gerçekleşmiş ve İstanbul’a dönme kararı almışlardı. Ben bavullarımı araca koymak için aşağı inmiştim, aracın orada biraz oyalanıyordum. Daha sonra şiddetli bir gürültü duydum, sanki eşyalar tekmeleniyordu. Eve doğru gittim, evin içinde kızımın yanına doğru giderken sanık da kucağında torunum ile dışarı çıkıyordu’’ dedi.
"FEYZA’NIN SAÇI BAŞI DAĞILMIŞ HALDEYDİ’’
Tanıklığına devam eden Fatma Aktan, "Daha sonra yukarı çıktığımda kızım kendini banyoya kilitlemişti. Bir süre sonra konuşup Feyza’yı ikna ettik. Feyza banyodan çıktığında ağlıyordu. Kendisiyle konuştuğumda bana Özcan’ın kendisini kapıya sıkıştırdığını ve kafasına yumruk vurmak suretiyle darp ettiğini söyledi. Ben bu anları görmedim, Feyza’dan duydum. Feyza’nın saçı başı dağılmış haldeydi ve yüzünde darp izleri vardı’’ diye konuştu.
"OLAY GÜNÜ YAŞANAN TARTIŞMA FEYZA VE ANNESİ ARASINDAYDI’’
Duruşmada Özcan Deniz’in tanığı olarak dinlenen arkadaşı Neptün Altun ise "Ben de Sarıyer ve Almanya’da bahsedilen yaralama iddiasında orada değildim. Göcek’te beraber tatil yapıyorduk. Olay günü yaşanan tartışma, Feyza ve annesi arasındaydı. Sanık ile müşteki arasında herhangi bir tartışma gerçekleşmedi. Sanığın, müştekiyi darp ettiğini görmedim’’ ifadelerini kullandı.
Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı, esasa ilişkin mütalaasını hazırlamak üzere mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, esasa ilişkin mütalaanın hazırlanması için süre vererek duruşmayı erteledi.
17:56 Bolu Dağı Tüneli'nde araç yangını: Ankara istikametine ulaşım sağlanamıyor
17:38 Erdoğan'dan 'Mekke Anlaşması' açıklaması: Hiçbir ülkeyi hedef almıyor, katılıma açıktır
17:11 Galatasaray hazırlık maçında Villerael ile karşılaşacak: Maç saat kaçta, nerede oynanacak?
16:44 Adalet Komisyonu'nda Terörsüz Türkiye görüşmeleri başladı: Toplantı öncesinde salona girişte arbede yaşandı
15:15 Bilim insanlarından hafıza keşfi: Unutulan anılar geri getirilebilir mi?
14:53 FETÖ'nün suikast timindeki Karatepe'nin gösterdiği bölgelerde silah ve mühimmat aranıyor
14:34 Yargıtay'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar: Tazminata eklenecek
13:58 İspanya, göçmen çocukların birkaç hafta içinde ana karaya naklini hedefliyor
13:55 CHP'den açıklama geldi: Menderes Belediye Başkanı için kesin ihraç talep edildi
12:42 Kuşadası Belediyesi ile bağlantılı 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturmasında 15 şüpheli yakalandı
12:26 Ahbap Derneği soruşturmasında yeni gelişme: Yönetime kayyum atandı
12:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da: 3'lü savunma anlaşması imzalanacak
11:43 'Garantili vize' reklamlarına Bakanlık el attı: Aldatıcı reklam veren şirketlere ceza kesti
11:22 Moskova'da yasadışı kripto bürolarına operasyon: Ukraynalı dolandırıcıların paraları aklanıyordu
10:51 AFAD duyurdu: Akdeniz'de 4.1'lik deprem
10:20 Tayland'da okul saldırısı: 14 yaşındaki öğrencinin düzenlediği silahlı saldırıda 6 kişi öldü
Feyza Aktan'ı darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz'in yargılanmasına devam edildi
Şarkıcı Özcan Deniz’in, eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, Aktan’ın annesi tanık olarak dinlendi.