İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) kasım ayı toplantısı, bugün Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanatı Merkezi’nde yapıldı. İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; engelsiz taksi taşımacılığının düzenlenmesi, ihtiyaç fazlası minibüs ve taksi dolmuşların taksiye dönüştürülmesi teklifleri görüşüldü. Toplantıda 500 engelsiz taksi taşımacılığı düzenlenmesi tekli reddedilerek alt komisyona havale edildi. İstanbul genelinde çalışan bin 803 adet minibüsün taksiye dönüştürülmesi teklifi oy çokluğuyla kabul edilirken 322 adet taksi dolmuşların da taksiye dönüştürülmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan 3 yıl devredilememe şartıyla taksi dönüşümünün karara bağlanması ise oy çokluğuyla kabul edildi.
23:41 Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: Kuyumcularda yoğunluk oluştu
23:10 İtalya’da referandum: Meloni, yenilgiyi kabul etti
11:02 Meclis'te ekonomi paketi: Bedelli askerlik ücreti ve vergiler artıyor
10:51 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 20 taşınmazı satacak
10:49 Trump, İran’a Hürmüz Boğazı tehdidi hakkında konuştu: 'Çok iyi sonuçlanacak'
10:06 Türkiye genelinde yağışlı bir gün: 2 bölgede kar yağışı bekleniyor
09:58 Küresel sıcaklık rekor kırdı: Son 10 yıl tarihin en sıcak dönemi oldu
09:57 Altın fiyatları çakıldı: Ons altın yılın en düşük seviyesini test etti
00:56 MİT Başkanı Kalın İstanbul'da Hamas heyetiyle bir araya geldi
23:22 Erzurum'da 3.5 büyüklüğünde deprem
23:14 Bakan Fidan'ın telefon diplomasisi: Iraklı mevkidaşı Hüseyin ve Katar, Suudi Arabistan, Pakistanlı yetkililerle görüştü
23:10 Trump'ın 'İran'ı haritandan silme' açıklamasına Pezeşkiyan’dan yanıt
13:12 İstanbul Fatih'te 2 bina çöktü: Binalardan yaralılar çıkarılıyor
13:10 Küba’da bir hafta içinde ikinci kez ülke çapında elektrik kesintisi
11:55 Hürmüz Boğazı'na yönelik ortak açıklamaya katılan ülke sayısı 22'ye çıktı
11:24 İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranları nasıl?
İstanbul'a 2 bin 125 yeni taksi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi kasım ayı toplantısında bin 803 minibüsün taksiye dönüştürülmesi teklifi oy çokluğuyla kabul edilirken, 322 taksi dolmuşunun da taksiye dönüştürülmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
