NEVŞEHİR/İHA- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden ve sıcak hava balon turlarının başkenti Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları 2021 yılının ilk uçuşuyla birlikte gökyüzü ile buluştu. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havalanan yaklaşık 50 balon gökyüzünde renkli görüntüler verdi. Yaklaşık 1 saat boyunca gökyüzünde kalan sıcak hava balon turlarına katılan yerli ve yabancı turistler peribacalarını kuşbakışı izlemenin keyfini yaşarken Voyager Balloons sahibi Halis Aydoğan açıklamasında yeni yılın ilk uçuşunu gerçekleştirdiklerini söyledi.
Aydoğan, "2021 yılının ilk balon uçuşunu bu sabah gerçekleştiriyoruz. Dün hava şartları müsait olmadığı için gerçekleştirememiştik. Bölgemiz ve Türkiye açısından hayırlı olmasını diliyoruz. Bu yıl sıcak hava balonlarına ilginin 2020’ye göre daha fazla olmasını ümit ederekten herkesin yeni yılını kutluyoruz. Bugün balon turlarına ilgi oldukça yoğun ve 50 balon Kapadokya semalarında olacak” dedi.
17:54 Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı iddianamesinin detayları ortaya çıktı
17:27 Gazprom: Türkiye’ye boru hatları üzerinden yapılan doğal gaz sevkiyatı arttı
16:42 Fico: AB’nin yeni bütçesi üzerinde uzlaşmak çok zor olacak
16:05 Ruhsatlı silah sahiplerine yeni zorunluluk! Bakan Çiftçi duyurdu
15:53 ABD basını: Vance, İran'la anlaşma sağlamak için 2 haftadır dolaylı görüşmeler yürütüyor
15:29 Yeni Zelanda'da seçim yarışı başa baş: İki büyük parti arasında oy farkı çok az
15:09 Hürmüz Boğazı'nda bir petrol tankeri mayına çarptı
14:08 Ankara'da uygunsuz hareketlerde bulunan şüpheliye gözaltı
13:23 Motorine gece yarısı indirim: Akaryakıtta fiyatlar güncellendi
13:07 Osimhen ameliyat olacak: Amedspor maçında yerine kim oynayacak?
12:56 Resmi Gazete'de yayımlandı: Karkas ette hesaplama değişti
12:29 ABD'den İran’ın nükleer programına ilişkin bilgi sağlayana ödül vaadi
11:18 Fon soruşturmasında yeni gelişme: Eski SPK Başkanvekili Enver Usca dahil 4 tutuklama
11:17 ABD borsalarındaki kaybın ardından Trump: 'Ekonomi oylama hariç iyi, seçim nedeniyle borsa 3 trilyon dolar kaybetti'
11:01 İstanbul'un yanı başında kar alarmı, kar kalınlığı 20 santimetreyi bulabilir: Bolu Dağı'nda ekipler teyakkuzda
10:27 Meteoroloji'den 19 ile sarı kodlu uyarı: Kar ve fırtına geliyor
Kapadokya'da gökyüzü balonlarla renklendi
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sıcak hava balonları yeni yılın ilk uçuşunu gerçekleştirdi.