Kastamonu / İrfan Salcı - Kastamonu valisi Sayın Avni Çakır'ın da iştirak ettiği aşılama işleminde Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergün, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Erkan Türkmen ve sağlık personelleride hazır bulundu.
İlk aşıyı Başhekim Prof. Dr. Zafer Ergün oldu
İlk aşıyı Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergün olurken, Kastamonu Valisi Sayın Avni Çakır ise denetleme esnasında aşı olan Turgut Yılmaz'a şifa dileklerinde bulundu.
Aşılama işleminin ardından bir açıklama yapan Kastamonu Valisi Avni Çakır, "Hayırlısıyla ilk aşımız bugün itibariyle yapıldı ve inşallah bu ay sonuna kadar yani 15 gün içinde Kastamonu'da tüm sağlık çalışanlarımıza aşıları yapılmış olacak. Sağlık çalışanlarımızın aşılama işlemini bitirdikten sonra ise tesbit edilecek şekilde vatanşlarımıza da aşılarını yapmış olacağız. Aşılarımızı olduktan sonra, hem ülkemiz hem de Dünya bu illetten kurtulur inşallah" dedi.
Açıklamasının ardından gazetecilerin vaka sayıları hakkındaki soruları üzerine Vali Çakır; " Şu durumda sayı vermenin doğru olmadığını düşünüyorum çünkü vatandaşlarımızın rakamlar sonrasında rehavete kapılmadan endişe ediyorum. Kastamonu'da vaka sayılarında düşüş devam ediyor ancak bu bizleri rehavete sürüklemesin. Bu şekilde devam ettiğimiz takdirde önümüzdeki haftalarda çok daha güzel gelişmeleri haber vereceğimizi ümit ediyorum" dedi.
13:45 Gustavo, takımla çalışmalara başladı
13:34 Hibrit otomobil satışları otogazlı otomobil satışlarını geçti
13:20 Bahaş Holding, Gaziosmanpaşa'daki ada bazlı kentsel dönüşüm projesinde sona yaklaştı
13:19 WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul başladı
13:04 Hırvatistan’daki depremden sonra çukurlar endişelendirdi
12:50 Süper Lig'de 29. hafta hakemleri belli oldu
12:49 Eşini dövdü, polise direnerek intihar etti
12:48 Kuzen cinayetinde gerçek ortaya çıktı
12:48 Siemens Energy Almanya'nın borsa endeksi DAX'a dahil oldu
12:46 Fransa'nın Calais kenti İngiltere için AB'nin yeni sınır kapısı haline geldi
12:45 Makbule Sarı’nın katillerine ağırlaştırılmış müebbet ve 9 yıl 4 ay hapis
12:44 Yatırım projelerinin önü Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının destekleriyle açıldı
12:43 Sabancı Holding Üst Yöneticisi Cenk Alper, sürdürülebilirlik hedeflerini değerlendirdi:
12:40 Total ve Renault Mais'ten "Total Yakıt Garantisi" projesinde iş birliği
12:37 Bakan Selçuk: Şehirlerimizin alacağı mesafeye göre okulların durumunda değişkenlik olacak
12:31 Barselona, yaşılar için robot bakıcıları deniyor
Kastamonu'da sağlık personellerine ilk Kovid-19 aşısı yapıldı
14 Ocak 2021 Perşembe günü itibarıyla Kastamonu'da sağlık personellerine ilk Kovid-19 aşısı yapıldı.