GAZİANTEP/İHA- Dün sabah saat 11.15 sıralarında Fırat'ın doğusunda bulunan Ayn el-Arab bölgesinden Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan hain roketli saldırılarda öğretmen 22 yaşındaki Ayşenur Alkan ve 5 yaşındaki Hasan Karataş şehit oldu.
Nizip'te cenaze töreni düzenlendi
Hain saldırıda şehit olan 22 yaşındaki Ayşenur Alkan için Nizip ilçesi Hz. Ali Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde şehit Ayşenur Alkan'ın annesi Hayriye ve babası Mustafa ile diğer yakınları göz yaşı döktü.
"24 Kasım Öğretmenler Günün Kutlu Olsun Şehidim" yazılı çiçek yürekleri dağladı
Cenaze töreninde göz yaşları sel olurken, tabutun önüne "24 Kasım Öğretmenler Günün Kutlu Olsun" yazılı çiçek bırakılması ise yürekleri dağladı. Muhammed ve Yunus isimli iki erkek kardeşi bulunan Şehit Ayşenur Alkan, öğle namazını müteakip Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında defnedildi.
Nizip ilçesi Hz. Ali Cami'deki cenaze törenine Gaziantep Valisi Davut Gül, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, AK Parti ve CHP milletvekilleri, kent protokolü ve ilçe halkı katıldı.
17:21 Suç örgütü davasında Coşkun Necati Arabacı'ya 15 yıl 6 ay hapis
16:12 Sarıgül kardeşler tutuklanmıştı: Soruşturmada yeni operasyon, 12 şüpheli daha gözaltına alındı
13:19 Fenerbahçe'nin borcu açıklandı
10:38 Fon soruşturmasında 5 milyarlık iade: Enver ve Feridun Geçgel'in mal varlıklarındaki tedbir kaldırıldı
09:24 7 ilde müstehcenlik ve fuhuş operasyonu: 45 gözaltı
17:42 Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik eski Genel Müdürü Taha Çakmak yeniden gözaltına alındı
17:40 Fransa'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
17:38 Beyaz Saray’dan Herson bölgesindeki Alyoşki’de yerel ateşkes sağlandı iddiası
17:27 İtalya'da mozzarella kıtlığı: Market rafları boş kaldı
17:07 Dünyaca ünlü yıldız sahada, hırsız evinde: Şampiyonlar Ligi gecesinde soyuldu
16:49 Ürdün'de kiliseye silahlı saldırı: En az 7 ölü
16:46 Suudi Arabistan'da peş peşe erteleme kararları: İki uluslararası forum 2027'ye ertelendi
16:21 Borsa İstanbul 11 bin puanın altına geriledi
16:08 İstanbul'da suç örgütü operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı
16:06 BMW'den gönüllü ayrılık programı: İşten erken ayrılan daha fazla kazanacak
16:04 Fon soruşturmasında Londra operasyonu: Serdar Turhan'ın İngiliz bankasındaki parası donduruldu
Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan son yolculuğuna uğurlandı
Karkamış'a hain terör örgütü tarafından yapılan roketli saldırılarda şehit olan Öğretmen Ayşenur Alkan, Gaziantep'in Nizip ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel olurken, tabutun önüne "24 Kasım Öğretmenler Günün Kutlu Olsun Şehidim" yazılı çiçek bırakılması ise yürekleri dağladı.