Türkücü Ferhat Güzel, sevgilisi Nurten Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını iddia etmiş, karakola giderek şikayette bulunmuştu. Ağustos 2021’de gerçekleşen olayda Güzel’in sevgilisi Aksoy da darp edildiğini öne sürerek türkücüden şikayetçi olmuştu.
Şikayetler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede Ferhat Güzel hakkında ’basit yaralama’ ve ’hakaret’ suçlarından, Nurten Aksoy hakkında ise ’basit yaralama’, ’tehdit’ ve ’mala zarar verme’ suçlarından cezalandırılmaları talep edilmişti. İstanbul 45.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma karara bağlandı. Duruşmada tutuksuz müşteki sanık Ferhat Güzel ile tutuksuz müşteki sanık Nurten Aksoy katılmadı.
ŞİKAYETLERİNİ GERİ ÇEKTİLER, DAVA DÜŞTÜ
Kararını açıklayan mahkeme, söz konusu suçun şikayete bağlı olduğu ve tarafların birbirlerinden şikayetlerini geri çektikleri gerekçesiyle davanın düşmesine karar verdi.
Mahkeme ayrıca, müşteki sanık Nurten Aksoy’un ‘tehdit’ suçundan da suçun sabit olmaması gerekçesiyle beraatına hükmetti.
14:18 Taliban ile Çin arasında 'Doğu Türkistan' gerilimi: 'Temaslarda Zor Başlık'
14:16 Eurostat verileri: 'Türkiye, Avrupa’da En Az Et ve Balık Tüketen Ülke'
14:14 Lagarde: Piyasalar aşırı iyimser, enerji hasarı yıllarca sürebilir
14:12 Uçak yakıtı %80 arttı tatil planları tek tek İptal ediliyor
14:10 FIFA'dan 2 kulübe transfer yasağı
10:59 NATO Genel Sekreteri Rutte: 'NATO, Trump yönetiminde daha güvende'
10:57 Antalya Büyükşehir davasında itirafçıdan U dönüşü: Yalan söylediğini itiraf etti!
10:55 Butan’dan doğa için anayasal güvence: 'Orman Oranı %60’ın Altına Düşemiyor'
10:52 Rusya’dan ABD ve İsrail’e sert mesaj: 'İran’a Yönelik Operasyonlara Karşı Önlem Vurgusu'
10:51 Beykoz’da ormanlık alan imara açıldı: Hissedar şirketin yöneticisi İBB itirafçısı olduğu iddia edilen isim çıktı
10:49 Uzayda 178 gün geçiren astronot: 'İnsanlık bir yalanın içinde yaşıyor'
10:47 Eski AK Parti Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu tutuklandı
10:44 Berlin'de Türkleri terörize eden Daltonlar Alman basınında
10:42 Yeni vergi açıklandı, stopaj oranlarında değişiklik yapıldı: Yüzde 17.5 uygulanacak
10:40 NATO'da Trump'ın istediği oldu: Savunma harcamalarında rekor
10:39 Bertelsmann raporunda Türkiye otokratik rejimler arasında
Türkücü Ferhat Güzel'in darp davası düştü
Türkücü Ferhat Güzel ile sevgilisi Nurten Aksoy’un, darp iddiasıyla karşılıklı birbirinden şikayetçi oldukları davada mahkeme, tarafların birbirlerinden şikayetlerini geri çekmesi gerekçesiyle davanın düşmesine karar verdi.
