Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dolmabahçe'de atılacak imzalarla dünyaya müjdeyi vereceğiz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüpsultan Belediyesi tarafından hizmete alınan 41 projenin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, "Dolmabahçe'de BM Genel Sekreteri'nin de katılımıyla, Rusya-Ukrayna temsilcilerinin katılımıyla tarım koridoru ile ilgili sıkıntıları aşarak imzalar atılacak. Bu imzalarla birlikte dünyaya müjdeyi vereceğiz" dedi.
Türkiye salgında 154 ülkeye yardımda bulundu
Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısının 7.’si Kırklareli'de yapıldı. Toplantıda konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Türkiye’nin salgın döneminde 154 ülkeye yardımda bulunduğunu söyledi.
Seferihisar'da 3 ev, 12 araç ve 1 bekçi kulübesi yandı
İzmir'in Seferihisar ilçesinde iki ayrı noktada çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale sürerken, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, yangınlarda 3 ev, 12 özel araç ve 1 bekçi kulübesinin yandığını belirtti. Beyler Mahallesi yakınlarındaki yangının ardından Doğanbey mevkiinde de başka bir yangın daha çıktı. Beyler'deki yangında çalışmaların iyiye gitmesinin ardından burada yangına müdahale eden 6 uçak, 7 helikopter ve 30 arazöz Doğanbey Mahallesi'ne kaydırılarak, alevlere 6 dakika içinde müdahale edildi. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.
Batman’da minibüs durağına dalan kamyonet, genç kızı hayattan kopardı
"Batman’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak durakta minibüs bekleyen vatandaşların arasına dalan kamyonet, 6 kişiyi yaraladı. Kazada yaralanan 19 yaşındaki Çağlar Dinçer, hayatını kaybetti.
Havasızlıktan ölmek üzereyken jandarmanın dikkati sayesinde kurtarıldılar
Arnavutköy’de gece saatlerinde jandarma ekiplerinin şüphelenerek durdurduğu bir minibüsün içerisinden havasızlıktan ölmek üzere olan 1’i çocuk 29 düzensiz göçmen çıktı. Zeytinburnu’ndan araca bindirilen kişilerin Yunanistan’a götürülme vaadi ile kandırılıp saatlerce yolculuk yaptığı belirlendi.
Ekonomi Vitrini
BIST %0.81 artarak 2.532, Dolar %0.09 artarak 17.7259, Euro %0.03 azalarak 18.1269, Altın %0.33 artarak 982.29, Petrol %0.22 azalarak 103.63, Bono %2.12 azalarak 22.64'den işlem gördü.
Hava Durumu
23 Temmuz 2022 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklıkları Ankara ve İstanbul Bulutlu 29, İzmir ve Antalya Bulutlu 33 derece olacak.
00:13 İş insanı Leyla Alaton'a ait bazı şirketlerin içini boşaltmakla suçlanan çalışanlara dava
00:11 Peter Schiff uyardı: 'Tam Anlamıyla Bir Finansal Krize Doğru Gidiyoruz'
00:09 Diyarbakır’da şüpheli patlama: Valilikten ilk açıklama
00:08 Trump: Saldırıları 10 gün durdurdum
23:38 A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Playoff finalinde
22:43 Kapıkule Sınır Kapısı'nda 2 kişinin montunda 12 kilogram uyuşturucu bulundu
17:59 Trump: Anlaşma istediğimi söyleyen yalan haberler var, hayır onlar yalvarıyor
12:03 Elazığ'da deprem: AFAD açıkladı
01:09 Kuyumcularda altın yok iddiası: Darphane yetkilileri konuştu
23:10 Türk başkan, Almanya'da 60 yılın ardından bir ilki başardı
21:57 Trump’ın tehlikeli Hürmüz Boğazı planı: Adalar da ele geçirilebilir
21:55 Hürmüz'ün ardından yeni kriz! İran'dan yeni cephe uyarısı: 'Hazırız'
21:53 Tartışmaların gündemindeki isim: İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf
21:52 ‘ABD’nin İran’a sunduğu 15 maddelik barış planı reddedildi’
21:50 Beyaz Saray: İran ile ABD arasındaki görüşmeler devam ediyor ve verimli geçiyor
21:48 Gıda ürünlerinde yanıltıcı ifade ve görseller yasaklandı
Haber Turu 22 Temmuz 2022 Cuma
Yurt ve dünya bültenlerinden derlenen haber bülteni. Günün son video haberleri. Günün önemli gelişmeleri Haber Turu programımızda.
