KONYA/İHA - Beyşehir’de tarihi Eşrefoğlu Camisinde, 3 yaşlarındaki bir çocuğun cemaatin topluca namaz kıldığı sırada yaptığı afacanlık ibadethanenin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasıyla, kayıt izlenme rekorları kırarken, yapılan yeni paylaşımlar görenleri gülümsetti. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, camide cemaatle birlikte yatsı namazının farzını kılan yaşlı bir adam, camide dolaşan bir çocuğun altındaki taburesini alması üzerine sırt üstü yere düşüyor. Tabureyle uzaklaşan çocuk, kameranın kadrajından çıkarken, namazını bozmak durumunda kalan yaşlı adam ise yanında bulunan kişinin taburesini kendi oturduğu tabure zannederek alıp bulunduğu yeri terk ediyor.
İKİNCİ BİR SÜRPRİZİN KIYISINDAN DÖNÜLDÜ
Caminin imam hatibi İsmail Efe, görüntüleri kişisel sosyal medya hesabından “Eşrefoğlu Camimizde yatsı namazının farzını kıldığımız esnada, sandalyede namaz kılan bir amcanın sandalyesini habersizce altından çeken sevimli yaramaz, bakınız ne oluyor” sözleriyle paylaşınca, görenlere tebessüm ettirdi. İsmail Efe, olayı güvenlik kamerası görüntülerinden izledikten sonra takipçilerinin de izlemesi için paylaştığını belirtirken, “Taburesi altından alınınca, yere düşüp ne olduğunu anlamaya çalışan ve yanında namaz kılan kişinin taburesini kendi sandalyesi sanarak alan amcam, aslında bu kişinin de kendisi gibi düşmesine sebep olabilecekmiş ama yatsı namazı farzının son rekatı olunca bu kişi, düşmeden olduğu yerde oturup namazını tamamladığı için ikinci bir sürpriz vaka böylelikle yaşanmamış oluyor” diye konuştu.
17:49 Kenya'da 448 kişinin öldüğü 'açlık tarikatı' davasında karar: Tarikat liderine 200 yıl hapis
17:43 Yapay zeka yatırımları küresel piyasaları sarstı: ABD borsalarından 2.5 trilyon dolar silindi
17:29 Ehliyet almayı düşünenler dikkat: Yeni yılda sürücü kursları cep yakacak, maliyet 50 bin lirayı aşacak
17:12 Down sendromlu çocuğu oyun alanına almadılar: 256 bin lira ceza kesildi
17:00 Avrupa'da bomba ihbarlarında 3. dalga: 5 ülkede alarm verildi, uçuşlar yönlendirildi
16:38 Afyonkarahisar'da 8 kişiyi öldüren zanlı tutuklandı
16:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünün reçeteleriyle bugünün sorunlarına çare bulunmaz
15:40 A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı: Hangi oyuncular kadroya alınmadı?
15:12 Karar bozulmuştu: Seçil Erzan davasında savcı 211 yıl hapis cezası istedi
14:07 İranlı vekil: ABD veya İsrail’in yeniden saldırması halinde füzelerimiz Avrupa'ya ulaşacak
14:01 Fransa'da büyük protesto dalgası: 575 bin kişi sokakta
13:50 Dev şirket, Gebze fabrikasını kapatıyor: Çalışanları işsiz kalacak, 293 milyon lira tazminat ödeyecek
13:48 MTV 2027'de artacak: Bazı otomobillerde yıllık vergi 350 bin lirayı geçecek
13:40 Altında dengeler değişiyor: Gözler bugün saat 16.30'da
12:35 Avrupa'da görünmeyen siber tehdit: Uçaklar, marketler, kan bankaları hedefte
12:28 Emlak davaları için kritik gelişme: Anayasa Mahkemesi, rayiç bedel maddesini iptal etti
Minik yaramaz yaşlı adamın taburesini alınca
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, camide oynayan küçük çocuğun namaz kılarken altından taburesini habersizce çektiği yaşlı adamın yere düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.