AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti’nin 17. kuruluş yıldönümünü bisiklete binerek kutladı. Üyeler, 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi binasından AK Parti Genel Merkezine kadar pedal çevirdi. Bisikletli kutlamaya katılanlardan AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, “Bugün 14 Ağustos, partimizin kuruluş yıldönümü. Bugün, ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyen, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’yi, Erdemliler Hareketini bir siyasi parti organizasyonu haline getirdiği gün. Bugün biz, Ankara Gençlik Kolları olarak, bisikletle, pedal çevirerek ilk meclisten genel merkezimize doğru yol aldık” dedi.
“GENÇ İŞİ BİR ETKİNLİKLE KUTLAMAK İSTEDİK”
Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz Gençlik kolları olarak, partimizin kuruluş yıldönümünü ‘genç işi’ bir etkinlikle kutlamak istedik. “Gelenekten geleceğe, ilk günkü aşkla” temalı bu etkinliğimizde amacımız, arkadaşlarımızla birlikte eğlenceli vakit geçirip bisiklet sürüp aynı zamanda da partimizin kuruluş yıldönümü kutlamak.”
“Bugün 17 yıllık tarihinde yargı, askeri darbe girişimi ve bugün, ekonomik bir savaşla karşı karşıya kalan partimizin her daim arkasında milletimiz var olmuştur” diyen Özdemir, “Tıpkı, Kurtuluş Savaşı yıllarında birinci Meclis’in temsilcileri nasıl Milletten seçildiyse ve milli ise bugün, Milletin bağrından çıkan Partimiz, AK Parti de o derece millidir ve bu hareketin milletimizden aldığı destek de hareket de devam edecek. İnşallah, Partimizin nice yıllarında birlikte, yine hep bir arada kutlayacağız” ifadesini kullandı.
Partililer, bisikletle AK Parti Genel Merkezine geldikten sonra, bina önünde Türk Bayrağı açtı.
13:51 Çocukluk travması beyni nasıl değiştiriyor? Bilim insanlarından yeni keşif
13:45 Pezeşkiyan: Haklarımızı alabiliyorken neden İsrail'in istediği yolda devam edelim?
13:18 Trump'ın eski avukatı Todd Blanche, ABD Adalet Bakanı olarak Senato'dan onay aldı
13:03 Isparta'da büyük keşifIsparta'da büyük keşif: Dünyada başka örneği olmayan bin 500 yıllık litürjik kap gün yüzüne çıkarıldı: Dünyada başka örneği olmayan bin 500 yıllık litürjik kap gün yüzüne çıkarıldı
12:51 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Abdullah Öcalan düzenleme kapsamında değil'
11:51 Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü kamyonete çarptı: Ölü ve yaralılar var
11:18 İspanya: İtalya'ya sınır kontrolü uygulanacak
10:52 Meteoroloji uyardı: Sıcaklık 41 dereceye çıkacak, bazı bölgelerde sağanak bekleniyor
10:14 Dünya Bankası, Suriye'ye 100 milyon dolarlık hibeyi onayladı
09:41 Trump, madencilik sektörüne 3 milyar dolara yakın yatırım yapacaklarını açıkladı
09:34 Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi kanun teklifi Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
17:56 Bolu Dağı Tüneli'nde araç yangını: Ankara istikametine ulaşım sağlanamıyor
17:38 Erdoğan'dan 'Mekke Anlaşması' açıklaması: Hiçbir ülkeyi hedef almıyor, katılıma açıktır
17:11 Galatasaray hazırlık maçında Villerael ile karşılaşacak: Maç saat kaçta, nerede oynanacak?
16:44 Adalet Komisyonu'nda Terörsüz Türkiye görüşmeleri başladı: Toplantı öncesinde salona girişte arbede yaşandı
15:15 Bilim insanlarından hafıza keşfi: Unutulan anılar geri getirilebilir mi?
AK Parti'nin 17. yaşına bisikletli kutlama
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, AK Partinin 17. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden AK Parti Genel Merkezine pedal çevirdi.