ANKARA/İHA- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mansur Yavaş’ın dün düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalara ilişkin, “Birtakım yalan beyanlar var. Birkaç gündür sustuklarını, bu işin arkasında kimin olduğunu görmek istediklerini söylediler. Bir tarafgillik tutumu sergilediğimizi söyledi. Benim saygıdeğer iş adamı gibi bir ifade kullanmam söz konusu olmamıştır. Bu konuda bilgi sahibi değiliz. Biz Mansur Yavaş ve bu kişi ile ilgili taraf da değiliz. Bu kişi hakkındaki kararı mahkemeler verecek. Tezgah arıyorlarsa şu anda içinde bulundukları siyasi atmosfere bakmaları gereken durumdur. Bu rakipler meselesi değildir. AK Parti’nin Mansur Yavaş diye bir meselesi yoktur. Bizim meselemiz saygıdeğer Ankara seçmenine CHP’nin nasıl bir adayla çıktığı meselesidir” dedi.
“Bizim açıklamamız netti” diyen Çelik, “600 bin dolarlık senedin sahte çıktığını ifade ettik. Mesele Mansur Yavaş’ın buna nasıl cevap verdiğidir. ‘Bana iftira atıldı’ diyor. İftira, tezgah gibi siyasi manipülasyonlar bizim kapımızdan giremez. Sorulan sorunun iftira olmadığı açıktır. Biz hayal mahsulü durumdan bahsetmiyoruz” açıklamasında bulundu.
11:51 Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü kamyonete çarptı: Ölü ve yaralılar var
11:18 İspanya: İtalya'ya sınır kontrolü uygulanacak
10:52 Meteoroloji uyardı: Sıcaklık 41 dereceye çıkacak, bazı bölgelerde sağanak bekleniyor
10:14 Dünya Bankası, Suriye'ye 100 milyon dolarlık hibeyi onayladı
09:41 Trump, madencilik sektörüne 3 milyar dolara yakın yatırım yapacaklarını açıkladı
09:34 Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi kanun teklifi Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
17:56 Bolu Dağı Tüneli'nde araç yangını: Ankara istikametine ulaşım sağlanamıyor
17:38 Erdoğan'dan 'Mekke Anlaşması' açıklaması: Hiçbir ülkeyi hedef almıyor, katılıma açıktır
17:11 Galatasaray hazırlık maçında Villerael ile karşılaşacak: Maç saat kaçta, nerede oynanacak?
16:44 Adalet Komisyonu'nda Terörsüz Türkiye görüşmeleri başladı: Toplantı öncesinde salona girişte arbede yaşandı
15:15 Bilim insanlarından hafıza keşfi: Unutulan anılar geri getirilebilir mi?
14:53 FETÖ'nün suikast timindeki Karatepe'nin gösterdiği bölgelerde silah ve mühimmat aranıyor
14:34 Yargıtay'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar: Tazminata eklenecek
13:58 İspanya, göçmen çocukların birkaç hafta içinde ana karaya naklini hedefliyor
13:55 CHP'den açıklama geldi: Menderes Belediye Başkanı için kesin ihraç talep edildi
12:42 Kuşadası Belediyesi ile bağlantılı 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturmasında 15 şüpheli yakalandı
Çelik'ten Mansur Yavaş açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mansur Yavaş’ın açıklamalarına işaret ederek, "‘Bana iftira atıldı’ diyor. İftira, tezgah gibi siyasi manipülasyonlar bizim kapımızdan giremez. Sorulan sorunun iftira olmadığı açıktır” dedi.