Mehmet Aslan- Diyarbakır’da aşı olma oranın düşük seviyelerinde olması nedeniyle bazı siyasi partililer aşı kampanyasına destek olmak için kolları sıvadı.
MHP Diyarbakır İl Başkanlığı, aralarında il başkanı ve başkan yardımcılarının olduğu grup Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine giderek aşı oldu.
Aşı kampanyasına destek olmak için aşı olan ve ardından açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp, tüm Diyarbakır halkına aşı olması için çağrıda bulundu.
Diyarbakır’da vaka sayıları yüksek aşı olma oranının düşük seviyede olduğunu belirten Başkan Kayaalp, “Öncelikle bütün Diyarbakırlı hemşerilerimize sesleniyorum.
Biliyorsunuz Diyarbakır'da vaka sayıları büyük bir hızla artmakta, ancak aşı oranı çok düşük. Bugün hocamla yaptığımız görüşmede yüzde 5'lik bir oran aşı oranı, yani günlük ortalama yüzde 5'lik bir oran. Bu da bizim için gerçekten büyük bir sıkıntı. Aşıya güvenmek zorundayız. Bilime güvenmezsek neye güveneceğiz. Bilime güveneceğiz ve gelip aşımızı gönül rahatlığıyla yapacağız. Dolayısıyla eğer vaka sayıları bu hızla devam ederse, önüne geçemezsek, şayet aşıyı bu şekilde yayamazsak herkesin aşılanmasını sağlayamazsak yine yakın tarihte kapanmalar gelecektir. Çünkü insanların hayatı önemli, insanların hayatı değerli, buna mutlaka riayet edip gelip aşımızı olalım. Bütün hemşerilerimize çağrımız gelip aşımızı olalım” diye konuştu.
17:56 Bolu Dağı Tüneli'nde araç yangını: Ankara istikametine ulaşım sağlanamıyor
17:38 Erdoğan'dan 'Mekke Anlaşması' açıklaması: Hiçbir ülkeyi hedef almıyor, katılıma açıktır
17:11 Galatasaray hazırlık maçında Villerael ile karşılaşacak: Maç saat kaçta, nerede oynanacak?
16:44 Adalet Komisyonu'nda Terörsüz Türkiye görüşmeleri başladı: Toplantı öncesinde salona girişte arbede yaşandı
15:15 Bilim insanlarından hafıza keşfi: Unutulan anılar geri getirilebilir mi?
14:53 FETÖ'nün suikast timindeki Karatepe'nin gösterdiği bölgelerde silah ve mühimmat aranıyor
14:34 Yargıtay'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar: Tazminata eklenecek
13:58 İspanya, göçmen çocukların birkaç hafta içinde ana karaya naklini hedefliyor
13:55 CHP'den açıklama geldi: Menderes Belediye Başkanı için kesin ihraç talep edildi
12:42 Kuşadası Belediyesi ile bağlantılı 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturmasında 15 şüpheli yakalandı
12:26 Ahbap Derneği soruşturmasında yeni gelişme: Yönetime kayyum atandı
12:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da: 3'lü savunma anlaşması imzalanacak
11:43 'Garantili vize' reklamlarına Bakanlık el attı: Aldatıcı reklam veren şirketlere ceza kesti
11:22 Moskova'da yasadışı kripto bürolarına operasyon: Ukraynalı dolandırıcıların paraları aklanıyordu
10:51 AFAD duyurdu: Akdeniz'de 4.1'lik deprem
10:20 Tayland'da okul saldırısı: 14 yaşındaki öğrencinin düzenlediği silahlı saldırıda 6 kişi öldü
Diyarbakır’da MHP il başkanlığından aşı kampanyasına destek
MHP Diyarbakır İl Başkanlığı, aralarında il başkanı ve başkan yardımcılarının olduğu parti üyeleriyle birlikte Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine giderek aşı oldu.